Cea mai curata apa !

În urma controlului si analizelor facute de catre Ministerul Sanatatii asupra calitatii apei din bazin, bazinul de inot din Berceni a demonstrat ca detine cea mai curata apa pentru bebelusi dar si pt copiii de peste 3 ani. Acest lucru este confirmat de Laboratorul de Diagnostic si Investigare in Sanatate Publica. Rezultatele pozitive au fost realizate datorita investitiilor in echipamentele de ultima generatie de filtrare si tratare a apei din bazin cu ajutorul echipei de angajati profesionisti. Sistemul de tratare al bazinului de inot Procesul de ionizare a apei din piscina este cea mai avansata tehnologie de tratare a apei fara substante chimice si fara clor. Spre deosebire de tratamentele chimice sau cu sare, sistemul de ionizare elimina algele, mirosurile neplacute si reduce iritatia ochilor. Sistemul de ionizare nu este agresiv cu componentele metalice din piscina sau cu circuitul hidraulic al piscinei si evita consumul de clor, brom sau alte substante oxidante. Ionii de minerale de cupru, argint si zinc ofera o alternativa de tratare a apei din piscine, cazi cu hidromasaj, fantani arteziene sau alte aplicatii industriale. Ce este ionizarea? Procesul prin care un atom castiga sau pierde electroni este numit ionizare. Sistemul de ionizare genereaza ioni de cupru si argint in cantitati mici pentru purificarea apei.

Este sigur? Da!

Cuprul este un micronutrient necesar in alimentatia noastra. De fapt, pentru a indeplini cerintele minime zilnice recomandate, este nevoie sa consumati 4 litri de apa ionizata (dar exista alternative mai bune pentru a obtine acest nutrient!). Standardul EPA pentru apa potabila permite 1.3 ppm de cupru. Mai putin de un sfert din aceasta valoare este necesara pentru tratarea piscinei dumneavoastra.

Cum functioneaza? Un nivel scazut de curent continuu, similar cu cel din cateva baterii pentru lanterna, este trecut printr-un set de anoduri din aliaj de cupru si argint. Pe masura ce apa trece prin camera etansa, se genereaza ioni metalici pentru a purifica apa. Actiunea microscopica a ionilor asupra algelor si bacteriilor este dubla. In primul rand, algele si bacteriile sunt distruse printr-o schimbare in procesele lor enzimatice. In al doilea rand, aceste particule incarcate sa coaguleaza impreuna si vor fi mai usor de retinut in sistemul de filtrare al piscinei. Ionii mentin un dezinfectant rezidual in apa pana cand sunt consumati in acest proces.

Scroll to Top