Cursuri de inot la medicina

Bazinul de inot de la Medicina

Bazinul de inot de la Medicina, este un bazin semiolimpic, cu o lungime de 25 m si o latime de 15m. Apa este permanent filtrata si incalzitaa avand temperatura cuprinsa intre 29 – 32 grade. Bazinul este reintretinut periodic si ofera conditii foarte bune pe durata intregului an.

Cursurile de inot  la Carol Davila

Cursurile de inot sunt organizate intre orele 16:00 -21:00 pentru toti copiii indiferent de nivel incepand de la varsta de 3 ani. Lectiile de inot sunt organizate pe culoare diferite in regim de initiere inot, perfectionare si performanta in natatie sau polo pe apa cu antrenori diferiti pentru fiecare grupa valorica. Pentru adulti indiferent de vasta cursurile de inot sunt organizate in intervalul 20:00 – 22:00 cu antrenori sau kinetoterapeuti dupa preferintele d-voastra. Echipa de la medicina este formata din antrenori profesionisti, fosti sportivi de performanta in ramura de natatie sau polo pe apa si studenti ai Academiei de Educatie Fizica si Sport.

Localizarea bazinului de inot:

Acest bazin de inot poate fi gasit in curtea Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, se afla in cartierul Cotroceni, (b-dul Eroii Sanitari nr.8)

Puncte de reper: Spitalul Municipal, Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (nu confundati cu facultatea Veterinara). Se poate ajunge cu ori ce mijloc de transport: autobuz, troleibuz, metrou; statia de taxiuri se gaseste imediat langa statia de metrou si autobuz la ~ 50m de mers pe jos.

Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer, inotului de placere (agrement inot) si recuperarii fizice prin inot atat iarna cat si vara. Preturile sunt competitive, acest bazin punand la dispozitie o gama larga de abonamente atat pentru cei care doresc sa invete sa inoate sau sa se relaxeze fara asistenta, cat si pentru cei cu probleme medicale.

Pentru inscriere si detalii:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  4 thoughts on “Bazinul de inot de la Medicina”

  1. Felicitari, bazinul este foarte bine intretinut, am ramas placut surprinsa cand am venit prima oara. Antrenorii raman mereu acceiasi iar asta e un lucru deosebit intre cluburile din Bucuresti. Tineti-o tot asa !

  2. Un singur lucru mi se pare remarcabil: apa este de o claritate iesita din comun, se vede dintr-un capat in altul. Numai bine.

  3. A devenit cel mai cunoscut bazin din Bucuresti pentru calitatea abonamentelor in primul rand, vestiarele in schimb ar putea fi mai mari. In rest numai de bine, felicitari.

  Comments are closed.

  Scroll to Top