Bazin inot scoala 190

Bazin inot scoala 190 sector 4

Bazin inot sector 4 – in incinta scolii 190

Bazin inot sector 4, Berceni, Piata Sudului
Bazin inot sector 4, Berceni, Piata Sudului

Noul bazin de 25 m cu 6 culoare de la scoala Gimnaziala Nr. 190 a primit certificatul de omologare si de-acum este deschis tuturor copiilor din sectorul 4 (sunt aproximativ 30.000). Printr-un parteneriat de administrare va fi pus in folosinta pentru cursurile de inot indiferent de nivelul copiilor si adultilor ce doresc sa beneficieze de acest sport. Acesta este singurul bazin semiolimpic omologat si al doilea omologat in Romania, dupa bazinul Dinamo.

Inscriere:
0761 633 663

Detalii:
0723 0000 50

Inscrie-te on-line la acest bazin indiferent de ora:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinul Scolii 190 este situat in apropierea Mall-ului Sun Plaza langa scoala 190, in zona Piata Sudului, cartierul Berceni. Adresa exacta a bazinului de inot din interiorul Scolii 190: Str. Nitu Vasile, Nr. 16, Bucuresti, sector 4, Berceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti la nivel de grup si cu antrenor personal.

  Cum a fost construit bazinul Scolii nr.190 din sectorul 4?

  Lasat in paragina in urma cu mai bine de 15 ani, bazinul a carui constructie a inceput la sfarsitul lunii martie 2019 se ridica acum la standarde europene, avand toate facilitatile necesare: vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipamente sportive, dar si tribune pentru public. Desigur, bazinul are in dotare si un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei, dar si un sistem de incalzire si climatizare.

  Informatii despre bazinul scolii 190 din sectorul 4

  Noul bazin are o lungime de 25 de metri, 15,4 metri latime si sase culoare de inot, iar datorita acestor dimensiuni a putut fi omologat inclusiv pentru competitiile nationale si internationale de natatie. Bazinul din sectorul 4 are sistem performant si sigur de recirculare, filtrare si tratare a apei si sistem de încalzire/climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura în placi. Ca urmare, apa este permanent încalzita, tratata, cu un nivel al PH-ului corespunzator. Umiditatea din aer este controlata si mentinuta în limitele conforme prin aerisire permanenta. Regulile de acces din punctul de vedere al sanatatii, igienei, echipamentului, precum si al respectarii circuitelor sunt stricte. Anexele tehnice cuprind vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipament sportiv. Exista si o tribuna cu 129 de locuri pentru spectatori.

  Bazinul de inot a fost construit din fonduri europene (2%, cofinantarea administratiei publice locale) pe amplasamentul unui bazin vechi, dezafectat, abandonat într-o avansata stare de degradare.

  Scoala Gimnaziala Nr. 190 dispune acum de un întreg campus polisportiv. De curand a fost repusa în circuitul pregatirii sportive si sala de 600 mp, renovata, reamenajata, dotata cu echipamente noi.  În exterior se afla pista circulara de atletism care înconjoara terenurile de jocuri sportive.

  Mai mult despre bazinul din sectorul 4

  Preturi bazin sector 4

  Scroll to Top