Cursuri de inot pentru bebelusi

Bazin de inot pentru Bebelusi

Aqua Bebe – cursuri de inot pentru copii sau bebelusi

Inotul este foarte util pentru dezvoltarea bebelusului. De ce? Pentru ca este singura activitate in care el este cu adevarat complet independent inainte de a putea merge singur.

Unde se tin cursurile de inot Aqua Bebe pentru copii ?

Atat bebelusii cat si copiii pana in 3 ani trebuiesc invatati sa inoate intr-un bazin special creat pentru acestia, unde apa este tratata special, fara clor. Apa trebuie monitorizata de catre un sistem digital de tratare a apei. 

Bazinele de inot sunt special amenajate pentru bebelusi si contin apa igienizata fara clor (tratata prin electroliza salina), vestiarele sunt adaptate nevoilor bebelusilor, exista camera de aclimatizare si multe jucarii ce intregesc o experienta sigura si de neuitat in fiecare din cele 2 locatii:

✅ ABC Decebal (str. Delea Noua, nr 15)
✅ ABC Primaverii (Barbu Iscovescu, nr 19)

Rating:
5/5

Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

Rating:
5/5

Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

Aqua Bebe la Acvatic Bebe Club

– Str. Delea Noua nr 15, sector 3 Bucuresti

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .

Acvatic Bebe Club

Clubul ofera lectii cu instructor individual, cu un numar de maxim 3 copii pe sedinta, astfel incat sedintele de educatie acvatica sa se realizeze tinand cont de starea fizica si ritmul de evolutie a fiecarui copil.

Afla mai multe detalii despre Acvatic Bebe Club

Inscriere la cursurile de  inot pentru bebelusi:

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Bazinul ales: Bazinul Acvatic Bebe Club
  Str. Delea Noua Nr.15, in Sector 3, Bucuresti

  Mesajul:

  Obiectivele orelor de Aqua Bebe
  • Aclimatizarea si adaptarea bebelusului la mediul acvatic

  • Stimularea reflexelor primare si transformarea acestora in automatisme

  • Stimularea miscarii membrelor inferioare si superioare

  • Adaptarea bebelusului la pozitiile ventrale, verticale si dorsale in mediul acvatic

  • Intarirea sistemului imunitar.

  La ce varsta poate merge bebelusul la cursurile de inot ?

  In general, puteti aduce bebelusul la inot incepand de la varsta de trei luni.

  Inotul si cursurile de Aqua Bebe sunt sigure pentru bebelusi ?

  Absolut. Atunci cand un bebelus ajunge sub apa, bebelusului i se activeaza reflexul de scufundare. Aceeasi tip de reactie se produce atunci cand inghitim – epiglota se inchide si blocheaza gatul, astfel ca sa nu poata intra apa.

  Acesta este motivul pentru care vedeti adesea imagini cu bebelusii inotand pe sub apa cu gura deschisa ! Reflexul dureaza pana la aproximativ 18 luni, deci, incepand de pe la 16 luni, copiii mici si cei mai mari sunt invatati sa inoate in alt mod decat bebelusii.

  De ce este bun inotul pentru bebelusi?

  Inotul este foarte util pentru dezvoltarea bebelusului. De ce? Pentru ca este singura activitate in care el este cu adevarat complet independent inainte de a putea merge singur.

  Apa le sustine greutatea, iar ei sunt liberi sa-si miste picioarele si mainile asa cum doresc. Si adora sa faca asta! Este si o experienta grozava pentru parinti in timpul careia pot intari relatia cu copilul.

  Obiectivele orelor de Aqua Bebe

  – Aclimatizarea si adaptarea bebelusului la mediul acvatic
  – Stimularea reflexelor primare si transformarea acestora in automatisme
  – Stimularea miscarii membrelor inferioare si superioare
  – Adaptarea bebelusului la pozitiile ventrale, verticale si dorsale in mediul acvatic
  – Intarirea sistemului imunitar

  La ce varsta puteti aduce bebelusul la inot ?

  In general, puteti aduce bebelusul la inot incepand cu varsta de 1 an in functie de bazinul ales.

  Inotul si cursurile de inot pentru bebelusi sunt sigure ?

  Desigur. Atunci cand un bebelus ajunge sub apa, acestuia i se activeaza reflexul de scufundare. Acelasi tip de reflex se produce atunci cand inghitim (epiglota se inchide si blocheaza gatul, astfel apa nu poate intra).

  Acesta este motivul pentru care adesea vedeti imagini cu bebelusi inotand pe sub apa cu gura deschisa. De aceea copii mici si cei mari sunt invatati sa inoate in moduri diferite.

  Ce echipament trebuie sa aveti la Aqua Bebe?

  Pentru bebelusii si copii sub 3 ani aveti nevoie de pampers pentru apa si slip/costum de baie .

  Daca situatia o cere, unul din parinti trebuie sa fie pregatit pentru a intra in bazin cu bebelusul. Noi vrem ca bebelusul sa fie calm si receptiv fata de instructor, de aceea in unele cazuri, prezenta unui parinte langa bebelus induce acestuia starea de liniste si confort. Unul din parinti trebuie sa fie pregatit la fiecare sedinta cu:

  – Costum de inot
  – Casca de inot
  – Ochelari de inot
  – Prosop
  – Papuci

  Parintii pot avea acces in spatiul special pentru a putea asista de aproape la cursurile bebelusului.

  Cursurile de inot pentru bebelusi sau Aqua Bebe ofera posibilitatea bebelusului de a descoperi inca din primele luni de viata cea mai naturala si mai libera miscare, care-l ajuta sa se dezvolte sanatos si sa isi cladeasca increderea in sine. Copiii care practica inotul timpuriu prezinta efecte vizibile la nivelul inteligentei, concentrarii, agilitatii si abilitatilor perceptuale. Se dezvolta emotional, social si fizic mai armonios.

  Cursuri inot pentru bebelusi
  Cursuri inot pentru bebelusi

  Metoda folosita are puncte de referinta cu metoda Birthligh si impune prezenta parintelui in piscina impreuna cu bebelusul.

  Urmand acest program, in preajma varstei de un an, bebelusii isi transforma miscarile reflexe in miscari coordonate si devin foarte activi in relatia cu apa dezvoltand miscari de inot.

  Bebelusii au inca de la nastere prezente ‘reflexele de natatie’:

  • Reflexul de apnee: pus pe burtica cu fata in apa, bebelusul  isi retine automat respiratia.
  • Reflexul miscarilor sacadate: aruncat in apa, un bebelus  are miscari reflexe ale picioarelor, mainilor si toracelui, care pot sa-l propulseze pe spate sau pe burtica.
  • Reflexul de redresare: un bebelus de 4-5 luni pus pe spate sau burtica pe apa, incearca sa-si redereseze capul; daca sustinem capul bebelusului, lasandu-i corpul sa plutesca, se evita stimularea acestui reflex.
  • Aducerea constanta la piscina a bebelusului il ajuta sa-si transforme miscarile reflexe ale picioruselor si manutelor in miscari constiente, pana la sfarsitul primului an; altfel, aceste miscari dispar in preajma varstei de 6-8 luni.

  Principiile de baza ale programului, care au ca obiectiv dezvoltarea si transformarea reflexelor naturale de natatie ale bebelusului  in miscari constiente sunt urmatoarele:

  • Mimetismlui: prin implicarea si participarea directa a unuia dintre parinti în timpul sesiunilor acvatice, bebelusul îti dezvolta abilitatile kinetice preluând mimetic miscari de la parintele sau
  • Repetitia exercitiilor de baza – sesiunile acvatice repetitive asigura prin programul de gimnastica in apa dezvoltarea capacitatilor de plutire, inot si scufundare ale bebelusului
  • Joaca spontana in apa
  • Relaxarea

  Cel mai potrivit moment in care parintii pot veni cu bebelusii la acest program de gym acvatica este in prejma varstei de 41/2-5 luni. La acesta varsta, bebelusii nu se tem de apa si reflexele de natatie cu care se nasc sunt inca prezente si foarte active oferindu-le acestora posibilitatea ca prin prezenta si sustinerea parintilor sa dezvolte o relatie deosebita cu apa. Altfel, in preajma varstei de 8 luni, daca nu sunt dezvoltate aceste reflexe dispar.

  Cursuri de Inot pentru Bebelusii de 4 Luni Organizate in Incinta Bazinului din Piata Victoriei

  Inotul este o activitate esentiala pentru dezvoltarea armonioasa a bebelusilor. In incinta bazinului din Piata Victoriei, se organizeaza cursuri specializate pentru bebelusii de 4 luni, ajutandu-i sa se dezvolte sanatos si sa se simta in siguranta in apa. Inotul joaca un rol important in relaxarea muschilor si articulatiilor micutului tau, dupa perioada petrecuta in burta

  Despre Aqua Bebe »

  Aqua Bebe: Cursuri de Inot pentru Bebelusi in Sectorul 1

  Inotul este o activitate esentiala pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusilor, iar Clubul de Inot din sectorul 1 ofera cursuri pentru cei mici. Aceste cursuri sunt concepute pentru a introduce bebelusii intr-un mediu acvatic sigur si prietenos, unde pot invata sa inoate intr-un mod distractiv si placut. Oferind o atmosfera calda si incurajatoare, perfecta pentru a-i

  Despre Aqua Bebe »
  Cursuri inot copii

  Aqua Bebe Primaverii: Beneficiile Cursurilor de Inot pentru Bebelusi

  În cartierului Primaverii, Sectorul 1, exist? un loc unde micutii exploratori îsi încep calatoria pe marile nesfarsite ale cunoasterii ?i distractiei prin cursurile de Aqua Bebe. Aici, lectiile de inot pentru bebelusi sunt mai mult decat simple cursuri de inot – sunt experiente care aduc zambete si intaresc legaturile intre copii si parintii lor intr-un

  Despre Aqua Bebe »

  Aqua Bebe: Promotii Exceptionale pentru Micutii Inotatori

  Aqua Bebe in Sezonul Rece: Beneficii Confirmate de Specialisti si Promotii Exceptionale pentru Micutii Inotatori Pe masura ce temperaturile scad si zilele de iarna devin mai reci, multi parinti se intreaba daca activitatile acvatice sunt potrivite pentru cei mici. Intr-un raspuns clar si sustinut de numeroase studii, medicii si terapeutii subliniaza beneficiile incontestabile ale educatiei

  Despre Aqua Bebe »
  Bazin inot Bebelusi - Aqua Bebe

  Cel mai curat bazin de inot pentru bebelusi

  Bazinul de inot pentru bebelusi din Sectorul 1 din Bucuresti este unul dintre cele mai curate bazine de inot pentru bebelusi din Bucuresti. Acesta a fost construit cu standarde ridicate, iar apa este filtrata si schimbata zilnic pentru a asigura cea mai buna igiena si curatenie. Bazinul ofera un mediu sigur si sigur pentru bebelusi,

  Despre Aqua Bebe »

  Inot pentru bebelusi la Acvatic Bebe Primaverii

  Clubul Acvatic Bebe ii invata pe copii de la sugari, la copiii mici notiunile fundamentale ale inotului intr-un mediu de apa sigur si confortabil. Programul este unic si ii face pe bebelusi si parinti sa se simta increzatori si in siguranta in mediul acvatic. Programul Acvatic Bebe este conceput sa impartaseasca si sa introduca lumea

  Despre Aqua Bebe »
  Bazin inot Bebelusi - Aqua Bebe

  Bazin inot bebelusi sector 1 Primaverii

  Va punem la dispozitie o locatie in sectorul 1, zona Dorobanti in cartierul Primaverii. Credem ca este foarte important pentru dezvoltarea si cresterea bebelusului sa se poata misca independent, fara ajutor, incepand cu varsta de un an. La fel de important, clasele noastre de inot pentru bebelusi ofera cea mai puternica experienta de conexiune intre

  Despre Aqua Bebe »

  Oferta cursuri inot copii Acvatic Bebe

  Oferta cursuri inot copii În cadrul clubului Acvatic Bebe puteti beneficia de programe cu sedinte individuale (instructor-copil), cu un numar de maxim 4 copii pe sedinte, pentru ca în acest mod instructorul sa ajunga sa cunoasca foarte bine personalitatea si ritmul de evolutie al fiecarui copil si sa interactioneze cu el în directia stimularii si

  Despre Aqua Bebe »
  Scroll to Top