Bazin de inot pentru cursuri in sector 6

Bazinele de inot din sectorul 6

Bazin inot sector 6

Locatiile din sectorul 6 sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Clubul Steaua, este un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, si este probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinele de inot din Bucuresti disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in noiembrie 2021 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

  Rating:
  5/5

  Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Clubul Steaua, este un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, si este probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

  Rating:
  5/5

  Clubul Atack Team din sectorul 5 dispune de o locatie bine cunoscuta cu cel mai bun raport calitate-pret. Desi este deschis de mai bine de 10 ani bazinul de inot nu da semne de uzura, fiind renovat in fiecare an, iar cladirea fiind realizata in mare parte din sticla face ca locatia sa fie in continuare una dintre cele mai moderne sali de inot din Bucuresti.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Bazinele de inot din sectorul 6

  Bazinele de inot din sectorul 6 sunt situate în partea de vest a municipiului Bucuresti si sunt cuprinse între sectoarele 1 si 5.

  Bazinul Carol Davila

  B-dul Eroii Sanitari nr.8 – cartierul Cotroceni sector 6

  Bazin Carol Davila - sector 6, Cotroceni
  Bazin Carol Davila – sector 6, Cotroceni

  Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer, inotului de placere (agrement inot) si recuperarii fizice prin inot atat iarna cat si vara.

  Bazinul de inot Steaua

  Bulevardul Ghencea nr.45, cartierul Ghencea, sector 6.

  Bazinul Steaua, sector 6, Ghencea
  Bazinul Steaua, sector 6, Ghencea

  Un bazin de competitie pentru polo cu dimensiunile de 33×25 metri, cu o adâncime de 2,3 metri, si unul pentru antrenamente de 25×12,5 metri, cu o adâncime variabila între 1,2 si 1,8 metri. De asemenea, complexul are o tribuna de 400 de locuri, vestiare, sauna, si sala de pregatire fizica.

  Bazinul de inot al Clubului Body Exprim

  Str. Maior Popescu Eugen, Nr. 2, Bucuresti, Sector 6

  Bazin Body Exprim Crangasi
  Bazin inot Body Exprim Crangasi

  Clubul imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Clubul are in vedere atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarind modelarea corporala, si echilibrul psihic.

  Bazinul de inot Orhideea Health & Spa

  Situat in cadrul complexului rezidential Orhideea Gardens, locatia iti ofera un meniu extins de terapii anti-stress, relaxare, detoxifiere, energizare, revenire in forma, o salina de suprafata, o zona ,,foc si gheata,, cu hamam si saune, o piscina si o complexa zona de fitness.

  Complex Sportiv 2000

  Sala dispune de un instructor calificat care va fi tot timpul alaturi de dumneavoastra pentru a va indruma si a va raspunde la toate intrebarile legate de fitness in general, executarea corecta a exercitiilor si diete.

  Bazinul de inot din Regie

  Bazinul de inot din Regie are 25 de metri lungime, iar preturile difera în functie de optiuni: pachetul minimal pentru initiere este de 250 de lei pentru 10 sedinte (doua saptamâni).

  Bazinul Clubului Fitness & Spa 2000

  Clubul Fitness & Spa 2000 se intinde pe o suprafata de 1500 mp , fiind situat in incinta Complexului Sportiv 2000.

  Bazinul Clubului de inot IDM

  IDM Wellness este un club modern si spatios care va ofera o gama completa de servicii de intretinere si petrecere a timpului liber.

  Afla unde se organizeaza cursuri de inot in sectorul 6:cursuri inot copii sector 6cursuri inot adulti sector 6aqua gym sector 6

  Scroll to Top