Prima pagină » Bazinele de inot din sectorul 6

Bazinele de inot din sectorul 6

Bazinele de inot din sectorul 6

Bazinele de inot din sectorul 6 sunt situate în partea de vest a municipiului Bucuresti si sunt cuprinse între sectoarele 1 si 5.

Bazinul Carol Davila

B-dul Eroii Sanitari nr.8 – cartierul Cotroceni sector 6

Bazin Carol Davila - sector 6, Cotroceni

Bazin Carol Davila – sector 6, Cotroceni

Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer, inotului de placere (agrement inot) si recuperarii fizice prin inot atat iarna cat si vara.

Bazinul de inot Steaua

Bulevardul Ghencea nr.45, cartierul Ghencea, sector 6.

Bazinul Steaua, sector 6, Ghencea

Bazinul Steaua, sector 6, Ghencea

Un bazin de competitie pentru polo cu dimensiunile de 33×25 metri, cu o adâncime de 2,3 metri, si unul pentru antrenamente de 25×12,5 metri, cu o adâncime variabila între 1,2 si 1,8 metri. De asemenea, complexul are o tribuna de 400 de locuri, vestiare, sauna, si sala de pregatire fizica.

Bazinul de inot al Clubului Body Exprim

Str. Maior Popescu Eugen, Nr. 2, Bucuresti, Sector 6

Bazin Body Exprim Crangasi

Bazin inot Body Exprim Crangasi

Clubul imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Clubul are in vedere atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarind modelarea corporala, si echilibrul psihic.

Bazinul de inot Orhideea Health & Spa

Situat in cadrul complexului rezidential Orhideea Gardens, locatia iti ofera un meniu extins de terapii anti-stress, relaxare, detoxifiere, energizare, revenire in forma, o salina de suprafata, o zona ,,foc si gheata,, cu hamam si saune, o piscina si o complexa zona de fitness.

Complex Sportiv 2000

Sala dispune de un instructor calificat care va fi tot timpul alaturi de dumneavoastra pentru a va indruma si a va raspunde la toate intrebarile legate de fitness in general, executarea corecta a exercitiilor si diete.

Bazinul de inot din Regie

Bazinul de inot din Regie are 25 de metri lungime, iar preturile difera în functie de optiuni: pachetul minimal pentru initiere este de 250 de lei pentru 10 sedinte (doua saptamâni).

Bazinul Clubului Fitness & Spa 2000

Clubul Fitness & Spa 2000 se intinde pe o suprafata de 1500 mp , fiind situat in incinta Complexului Sportiv 2000.

Bazinul Clubului de inot IDM

IDM Wellness este un club modern si spatios care va ofera o gama completa de servicii de intretinere si petrecere a timpului liber.

Afla unde se organizeaza cursuri de inot in sectorul 6:
cursuri inot copii sector 6
cursuri inot adulti sector 6
aqua gym sector 6