Bazinele de inot din sectorul 3

Bazin inot sector 3

In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinele de inot din sectorul 3 disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in decembrie 2023 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

  Rating:
  5/5

  Clubul LCD organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti intr-o locatie premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

  Rating:
  5/5

  Situat în proximitatea Arenei Naționale, în sector 3, Bazinul de Inot Alexandreea este destinația perfectă pentru toți cei care doresc să învețe sau să se perfecționeze în arta inotului. Ușor accesibil, indiferent de modalitatea de transport aleasă, acesta reprezintă un loc ideal pentru sesiuni de inot.

  La Clubul de Inot Alexandreea, găsiți cursuri variate pentru toate categoriile de vârstă și nivele de pregătire, de la lecții de grup până la antrenamente individuale. Aici, fiecare participant are oportunitatea de a se bucura de programe adaptate nevoilor personale, cu un orar flexibil care se potrivește cu stilul de viață al fiecăruia.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Rating:
  5/5

  Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul Acvatic Bebe ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .
  Cadrul intim ofera prilejul perfect de relaxare pentru parinti si legarea de prietenii trainice pentru cei mici

  O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii fara clor ce dispune de servicii premium:

   Numele:

   Email:

   Telefon:

   Bazinul ales: Bazinul Acvatic Bebe Club
   Str. Delea Noua Nr.15, in Sector 3, Bucuresti

   Mesajul:

   Distribuie:

   Facebook
   LinkedIn
   WhatsApp
   Email
   Scroll to Top