Bazinele de inot din sectorul 1

Bazin inot sector 1

In sectorul 1 gasim bazine de inot si piscine premium cu personal pregatit, gata sa va ofere cele mai bune servicii. Mai jos enumeram bazinele de inot din sectorul 1.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinele de inot din Bucuresti disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in noiembrie 2021 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

  Rating:
  5/5

  Clubul Aqua Swim dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Cea din sectorul 1, se afla in interiorul hotelului Ramada, intr-o zona foarte accesibila cu toate mijloacele de transport. Clubul ofera cursuri de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau in regim personal. Tot aici puteti sa beneficiati de antrenamente personalizate și program flexibil în funcție de nevoile fiecăruia!

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Rating:
  5/5

  Aqua Swim Hilton Palace este o piscina Premium in Bucuresti. Locatia este accesibila cu toate mijloacele de transport. Aici sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Rating:
  5/5

  Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

  Un bazin excelent pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

  Scroll to Top