Bazine de inot iarna

Cea mai mare temere a parintilor legata de cursurile de inot pe timp de iarna este ca cel mic ar putea raci. Din acest motiv, numerosi parinti decid sa elimine orice risc si fie amana inceperea cursului de inot pentru copil pana la primavara-vara, fie il retrag pe copil pentru cateva luni de la cursul de inot.

Bazine de inot incalzite iarna

Clubul nostru va pune la dispozitie bazine de inot acoperite si incalzite pe timp de iarna unde puteti inota in regim de agrement, fara asistenta sau va puteti inscrie la cursurile de inot pentru copii sau adulti. In cazul in care aveti teama de apa va recomandam un antrenor personal.

http://inot-sport.ro/bazinul-facultatii-de-medicina/
Bazine de inot incalzite iarna

Bazine de inot incalzite iarna (acoperite)

Bazinul de inot Steaua Bucuresti

Bazinul de inot Steaua din complexul Ghencea este nou construit ?i amenajat pentru comfortul tuturor celor ce doresc sa inoate de placere sau sa invete cu ajutorul unui instructor de inot. Bazinul are 25 metrii lungime, 12 metri latime avand o adancime cuprinsa intre 1.35-1.80 metri. Bazinul se intinde pe 5 culoare iar temperatura apei este cuprinsa intre 27 si 30 grade.

Bazinul de inot Steaua
Bazin de inot Steaua – Clubul Armatei, in Ghencea nr.35

 • Adresa: Bd.-ul Ghencea nr.35, sector 6 Bucuresti.
 • Program: de luni pana vineri 16:00-20:00
 • Tarife de intrare: abonament 12 intrari 400 RON
 • Mai multe informatii despre bazinul de inot Steaua

Bazin inot Olimpia – Iancului

Bazinul de inot Olimpia – Iancului se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

Bazinul de inot Olimpia
Bazin de inot Olimpia – Langa Mega Mall Bucuresti, in zona Iancului.

 • Adresa bazinului: Sos. Iancului nr. 128A, sector 2 Bucuresti ( in apropiere de Mega Mall)
 • Preturi agrement: abonament 250 lei pentru 8 sedinte
 • Preturi cursuri de inot: 250 lei 8 sedinte, 300 lei 12 sedinte
 • Program bazin: de luni pana vineri 17:00-21:00
 • Mai multe informatii despre bazinul de inot Olimpia

Bazin inot Medicina Carol Davila

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa spitalul municipal, in zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Adresa exacta a bazinului de inot Carol Davila: B-dul Eroilor Sanitari nr. 8 sector 6, zona Eroilor, cartierul Cotroceni. Aici se organizeaza cursuri de inot pentru copii & adulti.

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila – in Cotroceni

 • Adresa bazinului de inot: Str. Eroii Sanitari nr.8 –  in cartierul Cotroceni (zona Eroilor)
 • Preturile abonamentelor de inot: 300 lei / 8 sedinte; 400 lei / 12 sedinte.
 • Mai multe informatii despre bazinul Carol Davila

Stim cat de importanta este pentru tine sanatatea copilului tau. Si poate ca faptul ca medicii pediatri recomanda inotul pentru copii indiferent de anotimp nu este suficient ca sa te asiguri ca cel mic nu va raci.

Tocmai de aceea, iti oferim in acest articol pasii pe care sa-i urmezi pentru a te asigura ca al tau copil nu se va imbolnavi atunci cand va merge la inot iarna, in schimb se va bucura de beneficiile inotului pe timp de iarna.

Iata cei 5 pasi pe care sa-i urmezi pentru a evita riscul ca cel mic sa raceasca dupa ora de inot iarna:

1. Asigura-te ca bazinul unde se desfasoara ora de inot indeplineste conditiile optime. Astfel, temperatura apei din bazin trebuie sa fie de 28-30 de grade Celsius, iar temperatura aerului de 30-32 de grade. De asemenea, holul care face legatura dintre bazin si vestiare trebuie sa fie incalzit adecvat. Iar vestiarele trebuie sa fie dotate cu uscatoare de par sau cu prize ca sa poti folosi uscatorul tau de par.

2. Dupa ce copilul iese din bazin, sterge-l bine cu prosopul. Daca face un dus dupa ora de inot, asigura-te ca apa nu este fierbinte, ci de aproximativ 35 de grade.

3. Usuca-i parul cu uscatorul de par.

4. Ofera-i copilului caciula si imbracaminte adecvate, nici prea subtiri, dar nici prea groase, in functie de vremea de afara.

5. Asigura-te ca au trecut nu mai putin de 10-15 minute de cand copilul a iesit din bazin si pana iese afara, astfel incat corpul lui sa aiba timpul necesar pentru a se adapta la diferenta de temperatura.

Daca respecti toate conditiile descrise mai sus, iti poti duce copilul la inot iarna fara niciun risc de a se imbolnavi. Mai mult decat atat, copilul isi va intari imunitatea si se va bucura de beneficiile pe care le aduce inotul in sezonul rece, despre care iti spunem mai multe in acest articol: Cursuri de inot iarna ?

Scroll to Top