Inscriere bazin inot

Inscrie-te acum in locatia dorita

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  În judetul Ilfov, veti gasi o serie de bazine de inot moderne, pregatite sa va ofere o experienta de neuitat in apa. Toate aceste locatii sunt dotate cu facilitati de ultima generatie si beneficiaza de personal calificat pentru a va asigura ca va bucurati de momente de relaxare si de antrenamente de calitate. In continuare, va prezentam lista acestor bazine de inot care asteapta sa va intampine cu bratele deschise.

   

  Rating:
  5/5

  Bazinul de inot Otopeni este o destinatie de top pentru familiile care doresc să-și înscrie copiii la cursuri de inot sau pentru oricine caută un loc excelent pentru antrenamente și relaxare în apropierea capitalei. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă alăturați comunitații noastre și să vă bucurați de toate beneficiile acestui complex sportiv deosebit.

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

  Rating:
  5/5

  Bazinul de inot din Pipera este un loc care ofera numeroase avantaje, de la dezvoltarea aptitudinilor fizice la consolidarea increderii in sine si a sigurantei in apa. Pentru copii, acest bazin reprezinta un spatiu de distractie si invatare a tehnicilor de inot, punand accent pe siguranta si dezvoltarea abilitatilor lor acvatice. De asemenea, pentru adulti, acest bazin ofera o modalitate relaxanta de a scapa de stres si de a se mentine in forma. Este un loc perfect pentru a-si imbunatati abilitatile de inot, bucurandu-se de ore de activitate fizica si de o atmosfera prietenoasa.

  Bazinul de inot Pipera, echipat cu dotari moderne si cu un personal instruit si dedicat, va invita sa depasiti orice frica de apa si sa va dezvoltati abilitatile de inot. Instructorii cu experienta va sustin in construirea increderii si in a va simti confortabil in apa limpede si intotdeauna incalzita a bazinului.

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

   Nume si prenume*

   Adresa de email*

   Telefonul*

   Bazinul ales*

   Tipul abonamentului* pentru

   Alte informatii necesare ?

   Indiferent de preferințele dvs., bazinul de inot din Pipera oferă o gamă variată de cursuri, de la lecții de grup pline de energie la lecții private personalizate. Înconjurați-vă de apa prietenoasă a bazinului și începeți o călătorie de dezvoltare personală în lumea apelor.

   Pregătiți-vă să vă lansați într-o aventură în apa învățând să înotați în Pipera. Descoperiți plăcerea și libertatea pe care o aduce această activitate minunată în mijlocul orașului vostru.”

   Rating:
   5/5

   Clubul Phoenix Swim este locul perfect pentru a introduce copiii în minunata lume a inotului. Situat în nordul capitalei, acesta se află în incinta noului și modernului bazin de inot Otopeni. Acest complex proaspăt inaugurat impresionează cu o capacitate impresionantă de 2.797 de locuri pentru spectatori și oferă facilitați de top pentru sportivi și vizitatori.

   O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

   Rating:
   5/5

   Ati ajuns in locul perfect pentru cursuri sportive cu copiii mici și mari, indiferent de nivelul lor de experiență. Aici copiii pot să exploreze și să se bucure de multiplele sporturi pe care le oferim, inclusiv înotul.

   O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

   Rating:
   5/5

   Fie ca esti copil sau parinte, de azi poti invata sa inoti la in bazinul din Voluntari! Echipa de antrenori este alcatuita din instructori tineri cu experienta in lucrul cu copiii, dar si in instruirea adultilor. Pentru adulti cursul de inot se desfasoara in prezenta unui antrenor personal. La piscina poti veni cu intreaga familie pentru a petrece impreuna clipe de relaxare! 

   O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu copiii incepand de la 3 ani

   Descoperă bazinul de inot din Snagov

   Rating:
   5/5
   Aflată într-o locație strategică pe Șoseaua București-Ploiești, Dn-1, Intersecția Snagov, Nr.129, Tâncăbești, această destinație unică întruchipează spațiul perfect pentru copii de toate vârstele să își îmbunătățească abilitățile acvatice în cadrul unui bazin de înot sigur și confortabil.Fiecare lecție de înot în bazinul de înot de la Snagov Plaza Pool aduce cu sine o oportunitate captivantă de explorare și învățare. Cu instruire atentă și ghidare de la profesioniști experimentați, copiii pot câștiga încredere în apă și pot dezvolta abilitățile de înot într-un mediu relaxant și plin de distracție. Bazinul de înot este amenajat pentru a oferi o experiență de învățare stimulativă și securizată, în care copiii pot descoperi plăcerea de a învăța să înoate într-un mediu controlat și prietenos.

   O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

    

   In sectorul 1 gasim bazine de inot si piscine premium cu personal pregatit, gata sa va ofere cele mai bune servicii. Mai jos enumeram bazinele de inot din sectorul 1.

    Nume si prenume*

    Adresa de email*

    Telefonul*

    Bazinul ales*

    Tipul abonamentului* pentru

    Alte informatii necesare ?

    Bazinele de inot din sectorul 1 disponibile pentru cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in ianuarie 2024 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

    Rating:
    5/5

    Un aspect notabil al bazinului din cadrul hotelului Ramada este atmosfera prietenoasă și ospitalitatea pe care le găsiți aici. Personalul este dedicat să vă asigure o experiență de neuitat în apă și vă va ghida în fiecare pas al călătoriei voastre de înot.

    Pe lângă cursurile de înot, acest bazin oferă și sesiuni de înot liber, astfel încât vă puteți bucura de momente de relaxare și distracție în apă. Cu vestiare bine echipate și dușuri, vă veți simți confortabil și în siguranță la fiecare vizită.

    O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

    Cea mai cunoscută locație pentru înot din oraș se găsește în interiorul hotelului Ramada, într-o zonă extrem de ușor accesibilă, cu toate mijloacele de transport la îndemână. Acest loc deosebit este considerat un adevărat paradis al înotului, atrăgând atât copii, cât și adulți dornici să-și îmbunătățească abilitățile de înot sau să se bucure de momente relaxante în apă.

    Rating:
    5/5

    Hilton Palace este una dintre cele mai prestigioase piscine premium din București. Situată într-o locație extrem de accesibilă, cu conexiuni excelente de transport, acest centru de înot reprezintă un refugiu de relaxare și antrenament pentru toți iubitorii de apă din oraș.

    Una dintre cele mai atractive caracteristici ale Hilton Palace este gama variată de cursuri de înot pe care le oferă, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cu un accent deosebit pe siguranță și calitate, instruitorii profesioniști sunt dedicați dezvoltării abilităților dumneavoastră de înot și asigurării unui mediu în care vă simțiți confortabil și încrezător în apă.

    O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

    Pentru copii, Hilton Palace oferă programe specializate pentru a-i ajuta să-și dobândească încrederea în apă și să învețe tehnicile de bază de înot. Instruitorii empatici și pricepuți folosesc abordări personalizate pentru a face din fiecare lecție o experiență educativă și distractivă.

    Pentru adulți, Hilton Palace reprezintă o oportunitate excelentă de a-și perfecționa sau îmbunătăți abilitățile de înot, indiferent de nivelul de experiență. De la începători la avansați, fiecare cursant primește atenția și îndrumarea de care are nevoie pentru a-și atinge obiectivele legate de înot.

    O altă caracteristică remarcabilă a Hilton Palace este opțiunea de antrenor personal. Cu această ofertă, puteți lucra cu un antrenor dedicat care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele specifice de înot într-un mod personalizat și eficient.

    Rating:
    5/5

    Situat strategic în sectorul 1, în vibranta zonă a Pieței Victoriei, bazinul nostru oferă o poartă de acces spre fascinanta lume a înotului, ideală pentru introducerea copiilor în acest sport minunat. Acest complex acvatic, nu doar că se remarcă prin amplasarea sa privilegiată, dar impresionează și prin facilitățile moderne și adaptabilitatea sa excepțională.

    O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

    O Oază de Înot în Centrul Urban

    În mijlocul agitației specifice celei mai frecventate zone din București, bazinul nostru reprezintă un refugiu liniștit și sigur, perfect pentru familiile care caută o activitate relaxantă și sănătoasă pentru copiii lor. Accesibil și convenabil amplasat, este destinația ideală pentru părinții care doresc să combine activitățile cotidiene cu cursuri de înot de calitate pentru cei mici.

    Rating:
    5/5

    Clubul dedicat bebelusilor are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

    Un bazin excelent pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

    In sectorul 2 regasesc o parte din cele mai renumite cluburi de inot care organizeaza cursuri de inot pentru copii. Tot aici sunt enumerate o parte din bazinele de inot deschise publicului pentru agrement dar si adultilor care doresc sa invete sa inoate.

     Nume si prenume*

     Adresa de email*

     Telefonul*

     Bazinul ales*

     Tipul abonamentului* pentru

     Alte informatii necesare ?

     Bazinele de inot din sectorul 2 disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in noiembrie 2023 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

     Rating:
     5/5

     Bazinul Școlii Nr. 25 din sectorul 2 este locul ideal unde cei mai buni antrenori de înot personali își desfășoară activitatea. Cu o infrastructură de top și profesioniști dedicați, acesta este spațiul perfect pentru a vă transforma pasiunea pentru înot într-o călătorie de învățare și performanță, sub îndrumarea celor mai experimentați specialiști în domeniu.

     O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

     Bazin inot Scoala Gimnaziala 25

     Un nou bazin de înot a fost deschis, în sectorul 2, la scoala Gimnaziala nr. 25 din cartierul Colentina.

     Localizarea bazinului:

     Bazinul de  inot al scolii Gimnaziale, este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului. La etaj este sala bazinului care are cinci culoare pentru înot. Fiecare culoar are latimea de 2,5 metri ele fiind dotate cu blockstarturi cu o inaltime de 40 de centimetri.

     Tot la etaj este si cabinetul de prim ajutor care va fi deservit de personal de specialitate. Bazinul de inot este dimensionat pentru invatarea inotului, el având dimensiunile de 12.5X25 m si o adâncime variabila de la -1.20 la -1.80. Capacitatea este de 60 de persoane care au la dispozitie cele mai moderne dotari pentru vestiare, dusuri si grupuri sanitare.

     Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25
     Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25

     Temperatura apei este reglata automat între 26 – 28 de grade Celsius, apa fiind corespunzatoare categorie de folosinta pentru îmbaiere si tratatre chimica pentru mentinerea ei în parametri microbiologici si valorile maxime admise de normele de igiena si sanatate publica în vigoare. Temperatura aerului din zona bazinului de înot este în permanenta de 30 – 32 de grade Celsius, iar parametrii acesteia sunt afisati la vedere pe o tableta electronica în timpul vizitei de lucru pentru a verifica stadiul lucrarilor de amenajare a noului bazin de înot de la scoala nr.25 din Colentina.

     Pentru siguranta înotatorilor si a vizitatorilor, bazinul este dotat cu camere de luat de vederi cu ajutorul carora se monitorizeaza permanent holurile, caile de acces si zonele de odihna.
     Bazinul este dotat cu instalatii de sonorizare, precum si cu instalatii de iluminat, astfel încât cursurile de înot se pot desfasura în siguranta si dupa lasarea serii.

     Cursurile de înot in bazinul scolii Gimnaziale

     Bazinul de înot de la scoala 25 este destinat tuturor categoriilor de vârsta, fara a se limita doar la organizarea cursurilor de înot didactic, inclusiv persoanelor cu dizabilitati care au la dispozitie o platforma automata pentru deplasare între etaje.

     Rating:
     5/5

     Clubul LCD dispune de bazine de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

     Un bazin de inot cu un raport foarte bun calitate-pret.

     Rating:
     5/5

     Bazinul de inot pentru Aqua Bebe, conceput cu grija pentru pielea delicata a bebelusilor, este tratat cu tehnologii moderne care elimina complet utilizarea clorului. Acest lucru nu numai ca ofera o solutie mai sanatoasa si mai confortabila pentru cei mici, ci si asigura ca apa este curata si prietenoasa pentru piele, fara a compromite calitatea sau igiena.

     La orele de Aqua Bebe, instructorii de educatiei acvatica ofera mai mult decat o simpla sesiune de inot; acestia  creaza o experienta captivanta si educativa pentru intreaga familie. Cu facilitati excelente, cum ar fi vestiare confortabile, zone de relaxare pentru parinti si echipamente de siguranta de inalta calitate, va asiguram ca fiecare moment petrecut in aceasta locatie este plin de confort si placere.

     Instructorii specializati sunt pasionati de indrumarea bebelusilor in primele lor experiente in apa. Cu o abordare blanda si empatica, ei creeaza un mediu sigur si distractiv in care bebelusii pot explora si invata, incurajandu-i sa-si dezvolte increderea in sine si abilitatile motorii intr-un ritm adaptat varstei si nivelului lor de confort.

     Inscriere Aqua Bebe

     O piscina pentru Aqua Bebe la cele mai bune preturi in Bucuresti

     In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

      Nume si prenume*

      Adresa de email*

      Telefonul*

      Bazinul ales*

      Tipul abonamentului* pentru

      Alte informatii necesare ?

      Bazinele de inot din sectorul 3 disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in decembrie 2023 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

      Rating:
      5/5

      Clubul LCD organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti intr-o locatie premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

      O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

      Rating:
      5/5

      Situat în proximitatea Arenei Naționale, în sector 3, Bazinul de Inot Alexandreea este destinația perfectă pentru toți cei care doresc să învețe sau să se perfecționeze în arta inotului. Ușor accesibil, indiferent de modalitatea de transport aleasă, acesta reprezintă un loc ideal pentru sesiuni de inot.

      La Clubul de Inot Alexandreea, găsiți cursuri variate pentru toate categoriile de vârstă și nivele de pregătire, de la lecții de grup până la antrenamente individuale. Aici, fiecare participant are oportunitatea de a se bucura de programe adaptate nevoilor personale, cu un orar flexibil care se potrivește cu stilul de viață al fiecăruia.

      O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

      Rating:
      5/5

      Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul de Aqua Bebe ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .
      Cadrul intim ofera prilejul perfect de relaxare pentru parinti si legarea de prietenii trainice pentru cei mici

      O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii fara clor ce dispune de servicii premium:

      Distribuie:

      Facebook
      LinkedIn
      WhatsApp
      Email

      Cursurile de inot din sectorul 4, sunt organizate in bazine de inot acoperite, în partea de sud a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Bazinele de inot sunt accesibile zonelor Berceni, Piata Sudului, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni.

       Nume si prenume*

       Adresa de email*

       Telefonul*

       Bazinul ales*

       Tipul abonamentului* pentru

       Alte informatii necesare ?

       Bazinele de inot din sectorul 4 disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in februarie 2024 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

       Rating:
       5/5

       Clubul Atack Team din sectorul 4 dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Toate bazinele de inot sunt situate in zone foarte usor accesibile, iar bazinul scolii 190 este unul dintre cele mai noi bazine deschise in Bucuresti. Bazinul are 25 de metri, este acoperit, incalzit, curat si foarte modern.

       O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

       Bazin inot scoala 190

       Bazin inot Berceni, sector 4

       Daca sunteti pasionat de sporturile acvatice sau daca doriti sa va relaxati la sfarsit de saptamana inotand intr-un loc foarte placut si modern, beneficiind de toate conditiile moderne, va recomandam

       Mai mult »
       Bazin inot scoala 190

       Bazinul de inot al scolii 190

       Bazin inot scoala 190 Bazinul are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire/climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu

       Mai mult »

       Cursurile de inot din sectorul 4, sunt organizate in bazine de inot acoperite, în partea de sud a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Bazinele de inot sunt accesibile zonelor Berceni, Piata Sudului, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni.

        Nume si prenume*

        Adresa de email*

        Telefonul*

        Bazinul ales*

        Tipul abonamentului* pentru

        Alte informatii necesare ?

        Bazinele de inot din sectorul 4 disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in februarie 2024 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

        Rating:
        5/5

        Clubul Atack Team din sectorul 4 dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Toate bazinele de inot sunt situate in zone foarte usor accesibile, iar bazinul scolii 190 este unul dintre cele mai noi bazine deschise in Bucuresti. Bazinul are 25 de metri, este acoperit, incalzit, curat si foarte modern.

        O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

        Bazin inot scoala 190

        Bazin inot Berceni, sector 4

        Daca sunteti pasionat de sporturile acvatice sau daca doriti sa va relaxati la sfarsit de saptamana inotand intr-un loc foarte placut si modern, beneficiind de toate conditiile moderne, va recomandam

        Mai mult »
        Bazin inot scoala 190

        Bazinul de inot al scolii 190

        Bazin inot scoala 190 Bazinul are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire/climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu

        Mai mult »

        Locatiile din sectorul 6 sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Clubul Steaua, este un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, si este probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

         Nume si prenume*

         Adresa de email*

         Telefonul*

         Bazinul ales*

         Tipul abonamentului* pentru

         Alte informatii necesare ?

         Bazinele de inot din sectorul 6 disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in februarie 2024 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

         Rating:
         5/5

         Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Clubul Steaua, este un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, si este probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

         O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

         Rating:
         5/5

         Clubul Atack Team din sectorul 5 dispune de o locatie bine cunoscuta cu cel mai bun raport calitate-pret. Desi este deschis de mai bine de 10 ani bazinul de inot nu da semne de uzura, fiind renovat in fiecare an, iar cladirea fiind realizata in mare parte din sticla face ca locatia sa fie in continuare una dintre cele mai moderne sali de inot din Bucuresti.

         O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

         Scroll to Top