Bazinul de inot Dante Alighieri

Bazine de inot in Bucuresti

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinele de inot din Bucuresti disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in noiembrie 2021 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

  Bazin inot sector 1

  Sectorul 1 este renumit pentru bazinele de inot premium dar si pentru usurinta cu care se poate ajunge oriunde datorita mijloacelor de transport diversificate. Exista numeroase piscine descoperite si bazine de inot acoperite in care sunt organizate atat cursuri de inot pentru copii cat si cursuri de inot pentru adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. in bazinele de inot se poate inota liber, in regim de agrement, pe baza de abonament. 

  Mai jos va prezentam principalele bazine de inot din sectorul 1 unde se ofera cele mai bune servicii.

  Rating:
  5/5

  In incinta bazinului de inot Ramada din sectorul 1 isi desfsoara activitatea clubul de inot Aqua Swim. Acest club dispune de mai multe bazine de inot in Bucuresti. Toate bazinele sunt locatii premium, cunoscute pentru calitatea apei, a aerului si pentru curatenia locatiilor. Cea mai cunoscuta locatie, se afla in interiorul hotelului Ramada, intr-o zona foarte accesibila cu toate mijloacele de transport. Clubul ofera cursuri de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau in regim personal. Tot aici puteti sa beneficiati de antrenamente personalizate și program flexibil în funcție de nevoile fiecăruia.

  O locatie excelenta pentru cursuri de inot:

  Rating:
  5/5

  Athene Hilton Palace este o locatie Premium in Bucuresti. Locatia este accesibila cu toate mijloacele de transport. Aici sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal.

  O locatie excelenta pentru cursurile de inot ce dispune de servicii excelente:

  Rating:
  5/5

  Hotel Victor este o locatie de top in Bucuresti. Pentru a va bucura pe deplin de starea dumneavoastra de sanatate Aqua Swim va ofera servicii de inalta calitate intr-o atmosfera placuta. Clientii pot beneficia de cursuri de inot oferite de personal specializat.

  O locatie foarte buna pentru cursurile de inot cu copiii ce dispune de servicii calitative:

  Rating:
  5/5

  Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

  O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

  In sectorul 2 regasesc o parte din cele mai renumite cluburi de inot care organizeaza cursuri de inot pentru copii. Tot aici sunt enumerate o parte din bazinele de inot deschise publicului pentru agrement dar si adultilor care doresc sa invete sa inoate.

  Rating:
  5/5

  Clubul Atack Team din sectorul 2 dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Toate bazinele de inot sunt situate in zone foarte usor accesibile, iar bazinul scolii 25 este unul dintre cele mai noi bazine deschise in Bucuresti. Bazinul are 25 de metri, este acoperit, incalzit, curat si foarte modern.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Rating:
  5/5

  Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

  In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

  Rating:
  5/5

  Clubul LCD organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti intr-o locatie premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

   

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

  Rating:
  5/5

  Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

  O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

  Cursurile de inot din sectorul 4, sunt organizate in bazine de inot acoperite, în partea de sud a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Bazinele de inot sunt accesibile zonelor Berceni,  Piata Sudului, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni.

  Rating:
  5/5

  Clubul Atack Team din sectorul 4 dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Toate bazinele de inot sunt situate in zone foarte usor accesibile, iar bazinul scolii 190 este unul dintre cele mai noi bazine deschise in Bucuresti. Bazinul are 25 de metri, este acoperit, incalzit, curat si foarte modern.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Cursurile de inot sunt organizate in bazinele din sectorul 5, situate în partea de sud-vest a municipiului Bucuresti si sunt cuprins între sectoarele 4 (la est) si 6 (la vest). În centrul orasului, sectorul 5 are granite comune si cu sectoarele 1 si 3.

  Rating:
  5/5

  Clubul Atack Team din sectorul 5 dispune de o locatie bine cunoscuta cu cel mai bun raport calitate-pret. Desi este deschis de mai bine de 10 ani bazinul de inot nu da semne de uzura, fiind renovat in fiecare an, iar cladirea fiind realizata in mare parte din sticla face ca locatia sa fie in continuare una dintre cele mai moderne sali de inot din Bucuresti.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Rating:
  5/5

  Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Clubul Steaua, este un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, si este probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

  Bazine de inot pentru agrement

  Prin agrement inot intelegem intrari libere in bazinele de inot fara asistenta. Asta presupune faptul ca d-voastra trebuie sa stiti sa inotati. In caz contrar va rugam sa alegeti un bazin de inot pentru cursuri de inot. Mai jos gasiti toate bazinele de inot disponibile publicului, pentru orele de agrement (inotului de placere). Unele bazine pun la dispzitie si antrenori de inot care va pot indruma cu sfaturi si explicatii.

  Bazinul de inot al Scolii 190 (Berceni / Sector 4)

  Bazinul de inot se afla in Berceni, sector 4 pe strada Nitu Vasile nr.16. Bazinul de inot are o lungime de 25m / 6 culoare si este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Detalii bazin inot sector 4

  Bazin de inot Scoala 25

  Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25
  Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25

  Bazinul se afla pe strada Silvia in sector 2 – Obor, Colentina. Bazinul este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Clubul de inot va pune la dispozitie ore de inot gratuite pentru copii si adulti. Detalii bazin inot sector 2

  Bazinul Carol Davila (Cotroceni)

  Bazin inot Facultate de Medicina si Farmacie Carol Davila
  Bazinul facultatii de medicina si Farmacie Carol Davila

  Bazinul de inot se afla pe B-dul Eroii sanitari nr.8. Are o lungime de 25m / 6 culoare si este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Detalii bazin inot sector 6

  Bazinul Complexului Olimpia (Iancului)

  Bazinul de inot Olimpia
  Bazinul de inot Olimpia

  Bazinul se afla pe sos. Iancului nr 128 A cu o lungime de 25m /6 culoare. Bazinul este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Detalii bazin inot sector 2

  Bazin de inot Ghencea

  Bazin de inot Steaua
  Bazin de inot Steaua – Ghencea

  Clubul Steaua Bucuresti este situat pe Bulevardul Ghencea nr. 35. Bazinul este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Tot aici sunt selectati si copii de performanta pentru natatie sau polo pe apa. Detalii bazin inot sector 6

  Bazinul de inot Hotel Phoenicia

  Bazinul de inot al hotelului din Baneasa
  Bazinul de inot al hotelului Phoenicia – Baneasa, Otopeni

  Bazinul are 10 metri lungime si este destinat cursurilor de initiere inot cu copii mici. Bazinul este disponibil doar cursurilor de inot pentru copii si adultii incepatori. Detalii | Inscriere

  Bazin de inot Olimpia Vitan Bazinul este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Detalii | Inscriere

  Bazin de inot Rin Grand Hotel Bazinul este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Detalii | Inscriere

  Bazin inot in Baneasa

  Bazinul de inot al hotelului din Baneasa
  Bazinul de inot al hotelului din Baneasa

  Bazinul este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Detalii | Inscriere

  Bazin inot Steaua

  Bazin de inot Steaua
  Bazin de inot Steaua

  Bazinul este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Detalii | Inscriere

  Bazinul de inot Dante Alighieri Liceul Dante Alighierii este situat pe Aleea Fuiorului nr.9. Bazinul este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Detalii | Inscriere

  Piscina de inot din Vitan – Olimpia Piscina poate fi gasita langa stadionul Olimpia: Calea Vitan, Nr. 176-204. Bazinul este disponibil orelor de inot de placere (agrement inot) cat si cursurilor de inot pentru copii si adulti. Detalii | Inscriere

  Daca doriti sa va inscrieti la unul din bazinele de mai sus, accesati pagina de inscriere si completati formularul.

  Scroll to Top