Bazin inot sector 2

Bazinul de inot Olimpia – Iancului se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

Bazinul de inot Olimpia
Bazinul de inot Olimpia – zona Iancului (Mega Mall Bucuresti)

Localizarea bazinului Olimpia

Cursuri de inot in bazinul Olimpia (Iancului)

In bazinul de inot din zona Iancului sunt organizate cursurile de inot pentru copii si adulti. Aceste cursuri presupun o urmarire precisa a cursantilor indiferent de cazuri. Chiar daca iti este frica de apa sau ai o experienta neplacuta antrenorii nostri vor avea rabdare si grija ca tu sa ai parte de cele mai sigure conditii. In bazinul olimpia se organizeaza cursuri de initiere inot sau perfectionare pentru toate varstele !

In bazinul de inot Olimpia poti sa inveti sa inoti de la zero, sau te poti perfectiona indiferent de nivelul la care te aflii. Te asteptam sa ne contactezi, echipa noastra te va integra grupului nostru de clienti

Antrenor personal pentru bazinul Olimpia.
Daca stii sa inoti si vrei sa te relaxezi fara sa ai nevoie de aseistenta unui antrenor te asteptam la bazinul Olimpia pentru inotul de agrement. Aici poti sa inoti asa cum vrei tu fara sa iti zica nimeni nimic. Totusi trebuie sa stii ca apa in acest bazin depaseste in unele zone 2m. Daca te descurci fara probleme, fa-ti un abonament de agrement si vei plati mai putin pentru a inota mai mult.

Bazinul de inot Olimpia este disponibil atat iarna cat si vara cursurilor de inot pentru copii sau adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile sunt organizate de antrenori experimentati, absolventi ai facultatii de Educatie Fizica si Sport.

Inscrie-te acum si beneficiezi de reducere:

  Nume si prenume:*

  Adresa de email:*

  Telefon:*

  Bazinul dorit:*

  Tipul abonamentului:*

  AdultCopil

  Alte informatii necesare ?

  Scroll to Top