Bazin inot Scoala Gimnaziala 25

Bazin inot Scoala Gimnaziala 25

Un nou bazin de înot a fost deschis, în sectorul 2, la scoala Gimnaziala nr. 25 din cartierul Colentina.

Localizarea bazinului:

Preturile si programul bazinului scolii 25 pot fi gasite pe siteul clubului care va pune in folosinta aceasta locatie: Club Sportiv Atack Team. Bazinul a fost renovat.

Bazinul de  inot al scolii Gimnaziale, este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului. La etaj este sala bazinului care are cinci culoare pentru înot. Fiecare culoar are latimea de 2,5 metri ele fiind dotate cu blockstarturi cu o inaltime de 40 de centimetri.

Tot la etaj este si cabinetul de prim ajutor care va fi deservit de personal de specialitate. Bazinul de inot este dimensionat pentru invatarea inotului, el având dimensiunile de 12.5X25 m si o adâncime variabila de la -1.20 la -1.80. Capacitatea este de 60 de persoane care au la dispozitie cele mai moderne dotari pentru vestiare, dusuri si grupuri sanitare.

Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25
Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25

Temperatura apei este reglata automat între 26 – 28 de grade Celsius, apa fiind corespunzatoare categorie de folosinta pentru îmbaiere si tratatre chimica pentru mentinerea ei în parametri microbiologici si valorile maxime admise de normele de igiena si sanatate publica în vigoare. Temperatura aerului din zona bazinului de înot este în permanenta de 30 – 32 de grade Celsius, iar parametrii acesteia sunt afisati la vedere pe o tableta electronica în timpul vizitei de lucru pentru a verifica stadiul lucrarilor de amenajare a noului bazin de înot de la scoala nr.25 din Colentina.

Pentru siguranta înotatorilor si a vizitatorilor, bazinul este dotat cu camere de luat de vederi cu ajutorul carora se monitorizeaza permanent holurile, caile de acces si zonele de odihna.
Bazinul este dotat cu instalatii de sonorizare, precum si cu instalatii de iluminat, astfel încât cursurile de înot se pot desfasura în siguranta si dupa lasarea serii.

Cursurile de înot in bazinul scolii Gimnaziale

Bazinul de înot de la scoala 25 este destinat tuturor categoriilor de vârsta, fara a se limita doar la organizarea cursurilor de înot didactic, inclusiv persoanelor cu dizabilitati care au la dispozitie o platforma automata pentru deplasare între etaje.

Mai multe informatii preturile si programul bazinului scolii 25 gasiti pe siteul clubului care va pune in folosinta aceasta locatie: Club Sportiv Atack Team

3 thoughts on “Bazin inot Scoala Gimnaziala 25”

  1. Daca chiar este adevarat… felicitari primariei, incep sa cred ca sunt mai buni cei de acum, parca s-au mai miscat lucrurile in ultimul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top