Termeni si conditii

Nota Privind Drepturile Vizitatorilor:

Conform legislatiei în vigoare, dorim sa va informam ca aveti dreptul de a parasi site-ul în orice moment, în cazul în care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre sau daca considerati ca informatiile furnizate nu sunt utile sau nu respecta cerintele asteptate.

Ne straduim sa oferim o experienta placuta si informativa pe bazin-cursuri-inot.ro, iar parerea dvs. este valoroasa pentru noi. Daca aveti nelamuriri sau sugestii, va încurajam sa ne contactati pentru a le discuta.

Accesand si utilizand acest site web, sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii:

  1. Continutul Site-ului: a. bazin-cursuri-inot.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru acuratetea, completitudinea sau actualitatea continutului acestui site. Orice informatii furnizate pe acest site sunt doar in scopuri informative si de divertisment. b. Pozele, textele si alte materiale prezentate pe site sunt preluate din spatiul public fara a avea drepturi de autor si sunt adaugate pe site fara modificari. bazin-cursuri-inot.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru drepturile de autor sau alte drepturi legale referitoare la aceste materiale.

  2. Utilizarea Site-ului: a. Utilizarea acestui site este pe propria dvs. raspundedre. bazin-cursuri-inot.ro nu este responsabil pentru nicio pierdere sau dauna rezultata din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii acestui site. b. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile.

  3. Linkuri catre Terte Parti: a. Acest site poate contine linkuri catre site-uri web ale tertilor. bazin-cursuri-inot.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul sau practicile de confidentialitate ale acestor site-uri web. b. Accesarea acestor linkuri este la discretia dvs. si sunteti de acord ca bazin-cursuri-inot.ro nu este responsabil pentru nicio pierdere sau dauna rezultata din utilizarea acestor site-uri web.

  4. Anunturi Google Ads: a. Acest site poate afisa anunturi din reteaua Google Ads. bazin-cursuri-inot.ro nu controleaza continutul acestor anunturi si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora. b. Continuarea navigarii pe acest site reprezinta acceptul dvs. pentru afisarea anunturilor Google Ads. Nu sunteti obligat sa vizionati aceste anunturi.

  5. Modificari ale Termenilor si Conditiilor: a. bazin-cursuri-inot.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza acesti termeni si conditii in orice moment fara notificare prealabila. b. Este responsabilitatea dvs. sa verificati periodic acesti termeni si conditii pentru orice modificari. Continuarea utilizarii acestui site dupa modificari constituie acceptarea dvs. a acestor modificari.

  6. Drepturile de Autor: Utilizarea, copierea sau distribuirea continutului acestui site fara permisiunea scrisa prealabila a proprietarului este strict interzisa.

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site. Pentru intrebari sau clarificari suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@bazin.ro

Scroll to Top