Prima pagină » Bazinul de inot Steaua

Bazinul de inot Steaua

Bazinul de inot Steaua

Bazinul de inot Steaua se afla pe Bd.-ul Ghencea nr.35, sector 6 Bucuresti. Bazinul din Ghencea este un bazin de inot pentru competitiile de polo cu dimensiunile de 33×25 metri, cu o adancime de 2,3 metri, si unul pentru antrenamente de 25×12,5 metri, cu o adancime variabila intre 1,2 si 1,8 metri. De asemenea, complexul are o tribuna de 400 de locuri, vestiare, sauna, si sala de pregatire fizica. Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” anunta ca  între orele 08:00 – 19:00, se pot face înscrieri la cursurile de initiere înot din cadrul Complexului Sportiv “Steaua”, la bazinul de Polo Ghencea.

Cursuri inot copii – bazin Steaua
– Cursuri de perfectionare si performanta  in Ghencea

Copii iubesc apa instinctual, incurajarea copiilor sa inoate le ofera o ocazie fantastica de a dezvolta un stil de viata sanatos si activ. Pe langa asta, a inota este o abilitate importanta in viata ce se poate dovedi crucial in multe situatii periculoase. Copii pot incepe sa inoate de la o varsta frageda. Cu toate acestea recomandarea noastra este ca primul contact cu apa sa fie facut in jurul varstei de cinci ani, odata cu dezvoltarea capacitatii de comunicare cu profesorul.

Cursuri inot adulti  – bazin Steaua
– Cursuri de initiere si perfectionare in Ghencea

In bazinul de inot Steaua se organizeaza cursuri de inot pentru adulti seara intre orele 20:00 – 22:00. Acestia pot venii sa inoate de placere in regim de agrement daca stiu sa inoate si se pot descurca singuri fara asistenta unui antrenor de inot.

Localizarea bazinului Steaua:

Bazinul de inot Steaua  este situat in incinta clubului Armatei Steaua Bucuresti, pe Bulevardul Ghencea 35, sector 5 Bucuresti.

Cum arata bazinul Steaua:

Preturile bazinului  Steaua

Abonamentele de inot la Steaua

 • 8 sedinte  —  300 RON

 • 12 sedinte  —  400 RON

Rezervare abonament la bazinul Steaua

Pentru inscriere apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament:

  Nume si prenume:*

  Adresa de email:*

  Telefon:*

  Bazinul dorit:*

  Tipul abonamentului:*

  AdultCopil

  Alte informatii necesare ?

  Detalii bazin Steaua:
  contact-Gabi-Pitigoi
  Inscriere cursuri Steaua:contact-Silviu-Petrescu