Bazinul de inot Steaua

Bazinul de inot Steaua Bucuresti

Rating:
5/5

Clubul Steaua dispune de 2 bazine de inot acoperite atat pentru inot cat si pentru polo pe apa. Locatia este moderna si accesibila cu orice mijloc de transport in comun. Clubul Steaua, este un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, si este probabil detine cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

Te poti inscrie sau poti afla mai multe detalii la unul din numerele de telefon:

Localizarea bazinului Steaua:

Bazinul de inot Steaua  este situat in incinta clubului Armatei Steaua Bucuresti, pe Bulevardul Ghencea 35, sector 5 Bucuresti.

Te invitam sa iti aduci copilul la un curs de inot la Steaua, un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Bazinul de inot Steaua Bucuresti

Bazinul de inot Steaua se afla pe Bd.-ul Ghencea nr.35, sector 6 Bucuresti. Bazinul din Ghencea este un bazin de inot pentru competitiile de polo cu dimensiunile de 33×25 metri, cu o adancime de 2,3 metri, si unul pentru antrenamente de 25×12,5 metri, cu o adancime variabila intre 1,2 si 1,8 metri. De asemenea, complexul are o tribuna de 400 de locuri, vestiare, sauna, si sala de pregatire fizica. Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” anunta ca  între orele 08:00 – 19:00, se pot face înscrieri la cursurile de initiere înot din cadrul Complexului Sportiv “Steaua”, la bazinul de Polo Ghencea.

Bazin de inot Steaua
Bazin de inot Steaua

Cursuri inot copii – bazin Steaua
– Cursuri de perfectionare si performanta  in Ghencea

Copii iubesc apa instinctual, incurajarea copiilor sa inoate le ofera o ocazie fantastica de a dezvolta un stil de viata sanatos si activ. Pe langa asta, a inota este o abilitate importanta in viata ce se poate dovedi crucial in multe situatii periculoase. Copii pot incepe sa inoate de la o varsta frageda. Cu toate acestea recomandarea noastra este ca primul contact cu apa sa fie facut in jurul varstei de cinci ani, odata cu dezvoltarea capacitatii de comunicare cu profesorul.

Cursuri inot adulti  – bazin Steaua
– Cursuri de initiere si perfectionare in Ghencea

In bazinul de inot Steaua se organizeaza cursuri de inot pentru adulti seara intre orele 20:00 – 22:00. Acestia pot venii sa inoate de placere in regim de agrement daca stiu sa inoate si se pot descurca singuri fara asistenta unui antrenor de inot.

Cum arata bazinul Steaua:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinele de inot din Bucuresti disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in noiembrie 2021 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

  Scroll to Top