Bazin inot Ilfov

În judetul Ilfov, veti gasi o serie de bazine de inot moderne, pregatite sa va ofere o experienta de neuitat in apa. Toate aceste locatii sunt dotate cu facilitati de ultima generatie si beneficiaza de personal calificat pentru a va asigura ca va bucurati de momente de relaxare si de antrenamente de calitate. In continuare, va prezentam lista acestor bazine de inot care asteapta sa va intampine cu bratele deschise.

 

Bazin inot Otopeni - Club LCD

Rating:
5/5

LCD Club și bazinul de inot Otopeni sunt destinații de top pentru familiile care doresc să-și înscrie copiii la cursuri de inot sau pentru oricine caută un loc excelent pentru antrenamente și relaxare în apropierea capitalei. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă alăturați comunitații noastre și să vă bucurați de toate beneficiile acestui complex sportiv deosebit.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Rating:
5/5

Clubul Phoenix Swim este locul perfect pentru a introduce copiii în minunata lume a inotului. Situat în nordul capitalei, acesta se află în incinta noului și modernului bazin de inot Otopeni. Acest complex proaspăt inaugurat impresionează cu o capacitate impresionantă de 2.797 de locuri pentru spectatori și oferă facilitați de top pentru sportivi și vizitatori.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Rating:
5/5

Ati ajuns in locul perfect pentru cursuri sportive cu copiii mici și mari, indiferent de nivelul lor de experiență. Aici copiii pot să exploreze și să se bucure de multiplele sporturi pe care le oferim, inclusiv înotul.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Rating:
5/5

Fie ca esti copil sau parinte, de azi poti invata sa inoti la in bazinul din Voluntari! Echipa de antrenori este alcatuita din instructori tineri cu experienta in lucrul cu copiii, dar si in instruirea adultilor. Pentru adulti cursul de inot se desfasoara in prezenta unui antrenor personal. La piscina poti veni cu intreaga familie pentru a petrece impreuna clipe de relaxare! 

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu copiii incepand de la 3 ani

Descoperă bazinul de inot din Snagov

Rating:
5/5
Aflată într-o locație strategică pe Șoseaua București-Ploiești, Dn-1, Intersecția Snagov, Nr.129, Tâncăbești, această destinație unică întruchipează spațiul perfect pentru copii de toate vârstele să își îmbunătățească abilitățile acvatice în cadrul unui bazin de înot sigur și confortabil.Fiecare lecție de înot în bazinul de înot de la Snagov Plaza Pool aduce cu sine o oportunitate captivantă de explorare și învățare. Cu instruire atentă și ghidare de la profesioniști experimentați, copiii pot câștiga încredere în apă și pot dezvolta abilitățile de înot într-un mediu relaxant și plin de distracție. Bazinul de înot este amenajat pentru a oferi o experiență de învățare stimulativă și securizată, în care copiii pot descoperi plăcerea de a învăța să înoate într-un mediu controlat și prietenos.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

 

Scroll to Top