Bazinele de inot din sectorul 2

Bazin inot sector 2

In sectorul 2 regasesc o parte din cele mai renumite cluburi de inot care organizeaza cursuri de inot pentru copii. Tot aici sunt enumerate o parte din bazinele de inot deschise publicului pentru agrement dar si adultilor care doresc sa invete sa inoate.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinele de inot din Bucuresti disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in noiembrie 2021 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

  Rating:
  5/5

  Clubul Atack Team din sectorul 2 dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Toate bazinele de inot sunt situate in zone foarte usor accesibile, iar bazinul scolii 25 este unul dintre cele mai noi bazine deschise in Bucuresti. Bazinul are 25 de metri, este acoperit, incalzit, curat si foarte modern.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Rating:
  5/5

  Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

  Mai multe informatii despre bazinele de inot din sectorul 2

  Bazinele de inot din sectorul 2 sunt situate in partea de nord-est a municipiului Bucuresti fiind cuprinse intre sectoarele 1 si 3.

  Bazin de inot Scoala Gimnaziala 25

  Bazinul de  inot al scolii Gimnaziale, este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii.

  Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25

  La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate.

  Bazinul de inot Olimpia

  Sos. Iancului nr.128 A, cartierul Iancului, sector 2 – momentan in renovare

  Bazinul de inot Olimpia

  Se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

  Bazin de inot Dinamo

  Bazinul Dinamo se afla pe Sos. Stefan cel Mare in interiorul clubului sportiv Dinamo.

  Bazin inot Dinamo

  Aici intalniti cele mai variate servicii din inot intr-unul din cele ma moderne bazine de inot din Bucuresti.

  Aqua Gym in sector 2

  Bazinul de inot are o adancime variabila de la 1.20m pana la 1.80 astfel incat permite atat invatarea inotului cat si practicarea orelor de Aqua Gym si Aqua fitness (gimnastica in apa).

  La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate.

  Bazinul de inot Persepolis

  Pozitionat in partea de nord a Bucurestiului, la cateva minute de Aeroportul Baneasa si la 10 minute de Aeroportul Otopeni, Hotel Persepolis este un loc special, ideal pentru a petrece momente de neuitat.Bazin inot Persepolis

  Bazin de inot Futura Gym

  Futura Gym vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu aparatura de ultima generatia DASO CADO si aparate cardio profesionale.

  Bazin de inot Alexandreea Club Fitness & Spa

  A avut inaugurarea in data de 19 aprilie 2010 si se vrea a fi unul dintre cele mai mari si mai moderne Cluburi din Romania, club la care va invitam acum sa va petreceti o parte din timpul vostru liber.

  Bazin de inot Bery Fitness Spa Iancului

  Atmosfera placuta este completata de sistemul modern de conditionare a aerului care asigura temperatura si umiditatea optima desfasurarii exercitiilor fizice.

  Bazin de inot Pescarius Sport & Spa

  Situat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, Pescariu SportsA&ASpa este un club privat administrat de Fundatia Dinu Pescariu.

  Afla unde se organizeaza cursuri de inot in sectorul 2:
  cursuri inot copii sector 2
  cursuri inot adulti sector 2
  aqua gym sector 2

  Scroll to Top