Bazinele de inot din sectorul 4

Bazin inot sector 4

Cursurile de inot din sectorul 4, sunt organizate in bazine de inot acoperite, în partea de sud a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Bazinele de inot sunt accesibile zonelor Berceni, Piata Sudului, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinele de inot din Bucuresti disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in noiembrie 2021 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

  Rating:
  5/5

  Clubul Atack Team din sectorul 4 dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Toate bazinele de inot sunt situate in zone foarte usor accesibile, iar bazinul scolii 190 este unul dintre cele mai noi bazine deschise in Bucuresti. Bazinul are 25 de metri, este acoperit, incalzit, curat si foarte modern.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Bazin inot scoala 190

  Bazin inot Berceni, sector 4

  Daca sunteti pasionat de sporturile acvatice sau daca doriti sa va relaxati la sfarsit de saptamana inotand intr-un loc foarte placut si modern, beneficiind de toate conditiile moderne, va recomandam

  Mai mult »
  Bazin inot scoala 190

  Bazinul de inot al scolii 190

  Bazin inot scoala 190 Bazinul are un sistem performant de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire/climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu

  Mai mult »

  Bazinele de inot din sectorul 4

  Bazinele de inot din sectorul 4 sunt situate în partea de sud-est a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Aici se incadreaza bazinele de inot din Berceni si Tineretului.

  Cel mai modern bazin de inot se afla in sectorul 4

  Bazinul de inot al scolii nr.190 se afla in sectorul 4, langa statia de metrou Piata Sudului, in apropierea mall-ului Sun Plaza.
  Adresa bazinului: Str. Nitu Vasile nr.16, Berceni, Piata Sudului, Sector 4

  Bazin inot sector 4 - Berceni
  Bazin inot sector 4 – Berceni, Piata Sudului

  Inscriere:
  0761 633 663

  Detalii:
  0723 0000 50

  Bazinul din sectorul 4 are cel mai performant sistem de recirculare, filtrare si tratare a apei si un sistem de incalzire/climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura in placi. Ca urmare, apa este permanent incalzita, tratata, cu un nivel al PH-ului corespunzator. Umiditatea din aer este controlata si mentinuta in limite conforme prin aerisire permanenta. Regulile de acces din punctul de vedere al sanatatii, igienei, echipamentului, precum si al respectarii circuitelor sunt stricte. Anexele tehnice cuprind vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spatii tehnice, camere pentru echipament sportiv. Bazinul de inot are si o tribuna cu 129 de locuri pentru spectatori

  Afla mai multe detalii despre bazinul scolii nr.190:
  bazin inot sector 4

  Doua bazine de inot: acoperit si descoperit in sector 4
  Bazin inot sector 4 Premium Wellnes

  La Premium Institute îti stau la dispozitie doua piscine semi-olimpice, una exterioara si una interioara, fiecare cu antrenori de înot profesionisti, trambuline si zone de relaxare. Indiferent de conditia ta fizica, înotul va aduce un plus sanatatii tale, iar specialistii nostri te vor învata cum sa executi corect acest sport atât de benefic. Mai nou in acest bazin se organizeaza si cursuri de inot pentru copiii si adulti. Cursurile de inot pentru copii sunt organizate atat pentru incepatori cat si pentru cei care doresc performanta.

  Bazin de inot – World Class Asmita Garden


  Complexul care include piscina, sala de fitness pentru antrenamentele de forta si cardio, terenul de tenis cu suprafata de joc semirapida greenset, sauna, salon de masaj, reprezinta o locatie ideala pentru exercitii fizice, sport si relaxare.

  Bazinul hotelului Rin Grand – semiolimpic, modern.

  bazin-rin-grand-hotel-titan

  Piscina de 20 metri x 9 metri cu un design unic este aliatul numarul 1 al pentru învigorare. Pentru tonifierea corpului, puteti accesa sala de fitness sau va puteti înscrie la cursurile de aerobic. În cele din urma va puteti bucura de câteva minute de sauna.

  Bazin inot sector 4 – Daimond Club

  Bazin inot sector 4 Daimond

  Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta fiind un bazin modern semiolimpic cu o adancime de 1.7 si 2m in capete dotat cu 5 block-starturi corespunzatoare celor 5 culoare de inot. Aici sunt organizate cursuri de inot pentru copii si ore de Aqua Gym.

  Afla unde se organizeaza cursuri de inot in sectorul 4:
  cursuri inot copii sector 4
  cursuri inot adulti sector 4
  aqua gym sector 4

  Scroll to Top