Descopera Cursurile de Inot pentru Copii in Bazinul Alexandreea

Inotul este unul dintre cele mai frumoase, complexe si complete sporturi, fiind singura forma de miscare recomandata de catre specialisti pentru copiii de toate varstele. Aceasta activitate poate fi practicata cu placere indiferent de anotimp, de la cele mai fragede si pana la cele mai inaintate varste.

Clubul de Inot din Bazinul Alexandreea: Oportunitatea Perfecta pentru Copii

La Clubul de Inot din incinta Bazinului Alexandreea, copiii au ocazia sa invete sa inoate si sa perfectioneze. Cursurile sunt adaptate nevoilor fiecarui copil, oferindu-le bucuria experientei acvatice si abilitatea de a inota corect.

Facilitati si Siguranta

  • Instructori experimentati: Profesionisti dedicati, cu experienta in lucrul cu copiii.

  • Echipamente de calitate: Utilizeaza echipamente moderne si sigure.

  • Siguranta prioritara: Supraveghere constanta pentru a preveni incidente si a asigura un mediu de invatare sigur.

Program si Inscrieri

Cursurile sunt organizate pe parcursul intregului an, iar programul este flexibil pentru a se adapta nevoilor fiecarui copil. Inscrierile se fac pe baza unui calendar flexibil, astfel incat parintii sa poata alege orele si zilele care se potrivesc cel mai bine programului familiei.

Bazin inot Alexandreea

Rating:
5/5

Clubul LCD organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti intr-o locatie premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Scroll to Top