Cursuri de Inot pentru Copii in Bazinul Scolii 25: Invatare si Distractie

Intr-o lume tot mai dinamica si digitalizata, activitatile fizice devin esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Una dintre aceste activitati este inotul, un sport complet care nu doar ca imbunatateste conditia fizica, dar si dezvolta abilitati esentiale pentru viata. In Bazinul Scolii 25 din Sectorul 2, cursurile de inot pentru copii sunt organizate intr-un mod care asigura atat distractie, cat si progres educational.

De ce sa alegi cursurile de inot pentru copii la Scoala 25?

 1. Infrastructura moderna
  Bazinul de inot al Scolii 25 este echipat cu facilitati moderne care respecta toate standardele de siguranta si igiena. Cu o apa curata si bine intretinuta, copiii se pot bucura de o experienta de inot sigura si placuta.

 2. Instructori calificati
  Echipa de instructori este formata din profesionisti cu experienta in domeniul inotului si pedagogiei. Acestia sunt pregatiti sa lucreze cu copii de toate varstele si nivelurile de abilitate, de la incepatori la avansati. Instructorii folosesc metode de predare adaptate nevoilor fiecarui copil, asigurandu-se ca toti participantii progreseaza intr-un ritm adecvat.

 3. Programe diverse
  Cursurile sunt structurate pe mai multe niveluri, in functie de varsta si abilitatile copiilor. Exista programe speciale pentru:

  • Incepatori: Copiii invata bazele inotului, cum ar fi plutirea, respiratia corecta si primele miscari de inot.

  • Intermediari: Se pune accent pe perfectionarea tehnicilor de inot si cresterea rezistentei.

  • Avansati: Antrenamente intensive pentru imbunatatirea performantelor si pregatirea pentru competitii.

 4. Siguranta si supraveghere
  Siguranta copiilor este o prioritate. In timpul cursurilor, exista intotdeauna un numar suficient de instructori si personal auxiliar pentru a asigura supravegherea atenta a tuturor participantilor.

Program si inscrieri

Cursurile de inot pentru copii la Bazinul Scolii 25 din Sectorul 2 sunt organizate pe tot parcursul anului, cu sesiuni disponibile atat in timpul saptamanii, cat si in weekend.

Inotul este o activitate esentiala pentru dezvoltarea fizica si psihica a copiilor. Cursurile organizate in Bazinul Scolii 25 din Sectorul 2 ofera o oportunitate excelenta pentru copii de a invata sa inoate intr-un mediu sigur si stimulativ. Alegand aceste cursuri, parintii investesc in sanatatea si viitorul copiilor lor, asigurandu-le o baza solida pentru o viata activa si sanatoasa.

Bazin inot la Scoala 25

Rating:
5/5

Bazinul Școlii Nr. 25 din sectorul 2 este locul ideal unde cei mai buni antrenori de înot personali își desfășoară activitatea. Cu o infrastructură de top și profesioniști dedicați, acesta este spațiul perfect pentru a vă transforma pasiunea pentru înot într-o călătorie de învățare și performanță, sub îndrumarea celor mai experimentați specialiști în domeniu.

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

Bazin inot Scoala Gimnaziala 25

Un nou bazin de înot a fost deschis, în sectorul 2, la scoala Gimnaziala nr. 25 din cartierul Colentina.

Localizarea bazinului:

Bazinul de  inot al scolii Gimnaziale, este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului. La etaj este sala bazinului care are cinci culoare pentru înot. Fiecare culoar are latimea de 2,5 metri ele fiind dotate cu blockstarturi cu o inaltime de 40 de centimetri.

Tot la etaj este si cabinetul de prim ajutor care va fi deservit de personal de specialitate. Bazinul de inot este dimensionat pentru invatarea inotului, el având dimensiunile de 12.5X25 m si o adâncime variabila de la -1.20 la -1.80. Capacitatea este de 60 de persoane care au la dispozitie cele mai moderne dotari pentru vestiare, dusuri si grupuri sanitare.

Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25
Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25

Temperatura apei este reglata automat între 26 – 28 de grade Celsius, apa fiind corespunzatoare categorie de folosinta pentru îmbaiere si tratatre chimica pentru mentinerea ei în parametri microbiologici si valorile maxime admise de normele de igiena si sanatate publica în vigoare. Temperatura aerului din zona bazinului de înot este în permanenta de 30 – 32 de grade Celsius, iar parametrii acesteia sunt afisati la vedere pe o tableta electronica în timpul vizitei de lucru pentru a verifica stadiul lucrarilor de amenajare a noului bazin de înot de la scoala nr.25 din Colentina.

Pentru siguranta înotatorilor si a vizitatorilor, bazinul este dotat cu camere de luat de vederi cu ajutorul carora se monitorizeaza permanent holurile, caile de acces si zonele de odihna.
Bazinul este dotat cu instalatii de sonorizare, precum si cu instalatii de iluminat, astfel încât cursurile de înot se pot desfasura în siguranta si dupa lasarea serii.

Cursurile de înot in bazinul scolii Gimnaziale

Bazinul de înot de la scoala 25 este destinat tuturor categoriilor de vârsta, fara a se limita doar la organizarea cursurilor de înot didactic, inclusiv persoanelor cu dizabilitati care au la dispozitie o platforma automata pentru deplasare între etaje.

Scroll to Top