Cursuri de Inot in Bazinul Olimpia: Pregateste-te pentru o Vara de Neuitat!

Vara aceasta, nu astepta ca vacanta la mare sa te ia prin surprindere!

Se apropie sezonul estival si o vacanta la mare este planul perfect pentru a te relaxa si a te bucura de soare si apa. Dar ce poate fi mai placut decat sa iti demonstrezi abilitatile de inot in fata prietenilor sau sa te simti in siguranta stiind ca cei mici sunt bine pregatiti pentru a se bucura de apa?

De ce sa alegi cursurile de inot organizate de Clubul de Inot din incinta bazinului Olimpia?

Clubul, situat in incinta bazinului Olimpia, ofera cursuri de inot pentru toate varstele si nivelurile de pregatire. Indiferent daca esti incepator sau avansat, aici vei gasi programul perfect pentru a-ti imbunatati tehnica si increderea in apa.

Ce ofera acest Clubul de Inot:

  1. Instructori Calificati si Experimentati: Instructorii sunt profesionisti cu experienta, certificati si dedicati sa te ajute sa iti atingi obiectivele.

  2. Grupuri Mici pentru Atentie Personalizata: Cursurile sunt organizate in grupuri mici pentru a se asigura ca fiecare participant primeste atentia necesara.

  3. Program Flexibil: Astfel incat sa poti gasi cursuri care sa se potriveasca programului tau.

  4. Echipamente Moderne si Siguranta: Bazinul Olimpia este dotat cu echipamente moderne, iar siguranta participantilor este prioritatea principala.

  5. Atmosfera Prietenoasa si Motivanta: Ofera o atmosfera prietenoasa si incurajatoare, unde toti participantii sa se simta bineveniti si motivati sa invete.

Cursuri pentru Adulti: Impresioneaza-ti Prietenii cu Tehnica Ta de Inot

Daca iti doresti sa-ti impresionezi prietenii cu abilitatile tale de inot, cursurile pentru adulti sunt exact ceea ce ai nevoie. Vei invata tehnici avansate si vei putea sa iti perfectionezi stilul sub indrumarea instructorilor experimentati.

Cursuri pentru Copii: Siguranta si Distractie in Apa

Pentru cei mici, cursurile de inot sunt esentiale pentru a-i ajuta sa se simta confortabil si in siguranta in apa. Instructorii sunt specializati in lucrul cu copiii si stiu cum sa ii faca sa se distreze in timp ce invata.

Vara aceasta, nu astepta ca vacanta la mare sa te ia prin surprindere! Vino si pregateste-te sa faci valuri!

Cursuri de inot la bazinul Olimpia

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de bazine de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

Un bazin de inot cu un raport foarte bun calitate-pret.

Scroll to Top