Cursuri inot antrenor personal

Cursuri inot antrenor personal

Cursurile de inot cu antrenor personal sunt recomandate persoanelor ce doresc o asistenta mai buna, explicatii precise si o evoulutie rapida in conditii de maxima siguranta. Cursurile de inot sunt organizate in bazinul din Berceni. Ca punct de reper: Sun Plaza.

Achizitionarea abonamentului se face la receptia bazinului de inot.  Puteti opta pentru abonamentele de 8 sedinte sau 12 sedinte, iar programul se stabileste cu antrenorul prin telefon sau la prima sedinta pe care o veti face la inceputul abonamentului.

Antrenamentul in bazin

Un curs de inot cu antrenor personal pentru inot nu se compara cu nici un antrenament efectuat individual. Ai parte de un partener de antrenament a carui unica misiune este sa te motiveze in atingerea obiectivelor dorite. Indiferent daca doresti sa cresti in masa musculara sau sa slabesti, sa fi o stea pe marginea bazinului sau sa-ti imbunatatesti tehnica procedeelor de inot si sa-ti depasesti timpul scos in ultimul bazin, un antrenor personal te poate ajuta mai mult ca oricine. Poti primi consiliere chiar in cazul unor accidentari suferite in perioada de reabilitare fizica pentru o recuperare mai rapida alaturi de un antrenor experimentat in domeniu sau kinetoterapeut.

Care sunt conditiile bazinului din Berceni ?
Complexul este singura locatie ce dispune de doua bazine de inot fara adaos de clor. Unul dintre ele este special realizat pentru bebelusi, incepand de la o luna. Aceste bazine dispun de instalatii de curatare a pei de ultima generatie care nu vor pune in pericol sanatatea micutilor sportivi.