Informatii bazin inot Steaua

Informatii pentru bazinul de inot Steaua Bucuresti

Bazinul de inot din incinta complexului Steaua dispune de un bazin de competitie pentru polo cu dimensiunile de 33×25 metri, cu o adâncime de 2,3 metri, si unul pentru antrenamente de 25×12,5 metri, cu o adâncime variabila între 1,2 si 1,6 metri. De asemenea, complexul are o tribuna de 400 de locuri

Situat în Bulevardul Ghencea, chiar în cadrul complexului sportiv (lânga stadion), a fost inaugurat în decembrie 2012. Din 1 iunie 2013, Steaua a deschis bazinul si pentru initiere. Structura dispune de un bazin de competitie pentru polo cu dimensiunile de 33×25 metri, cu o adâncime de 2,3 metri, si unul pentru antrenamente de 25×12,5 metri, cu o adâncime variabila între 1,2 si 1,8 metri. Calitatea apei este la cele mai bune standarde, la fel ca si instalatia de clorinare. Temperatura în bazin este ridicata inclusiv iarna. Pentru cei fara  masina, accesul e un pic mai anevoios.

Bazinul arata foarte bine, fiind proaspat construit si este adecvat desfasurarii competitiilor pe care le va gazdui de acum încolo. De asemenea, noile amenajari îl vor face sa fie mult mai confortabil pentru toti cei dintre dumneavoastra care vor veni la agrement sau la cursurile de inot.
Bazinul de inot al clublului Steaua este disponibil atat iarna cat si vara cursurilor de inot pentru copii sau adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile sunt organizate de membrii armatei Steaua, fosti poloisti sau actuali sportivi de performanta.

Acesta locatie a fost adaugata cu scop de informativ. Pentru mai multe detalii folositi pagina de contact si alegeti un bazin de inot apropiat zonei d-voastra.

Scroll to Top