Cursuri de Inot pentru Copii in Bazinul Alexandreea: Antrenamente de Top

Inscrierea copilului tau la cursurile de inot poate fi o decizie extrem de benefica pentru dezvoltarea sa fizica si psihica. La clubul de inot situat in incinta bazinului Alexandreea, poti fi sigur ca vei beneficia de antrenamente de calitate, sub indrumarea unor antrenori experimentati si in conditii optime de siguranta si igiena.

Cursurile de initiere in inot

Pentru cei mici care sunt la inceput de drum, cursurile de initiere sunt esentiale. Acestea sunt structurate in functie de varsta si nivelul fiecarui incepator, asigurandu-se ca fiecare copil primeste atentia necesara pentru a invata corect si in siguranta. Sub supravegherea atenta a unor instructori cu experienta, copiii incepatori vor invata bazele inotului intr-un mediu prietenos si motivant.

Cursurile pentru avansati

Odata ce copiii au trecut de nivelul de initiere, acestia pot participa la cursurile pentru avansati. Antrenamentele se desfasoara in bazinul semiolimpic de 25 de metri, unde accentul se pune pe corectarea tehnica a stilurilor de inot. Clubul de inot colaboreaza cu antrenori de performanta, care sunt dedicati pregatirii viitorilor campioni, asigurandu-se ca fiecare copil primeste indrumarea necesara pentru a-si dezvolta abilitatile si pentru a obtine rezultate excelente.

Cursurile de perfectionare

Pentru cei care isi doresc sa exceleze in competitiile sportive, cursurile de perfectionare sunt alegerea ideala. Numarul copiilor inscrisi la aceste cursuri este in continua crestere, datorita rezultatelor remarcabile obtinute de-a lungul timpului. De luni pana vineri, grupurile de performanta se antreneaza alaturi de antrenori cu rezultate deosebite, multi dintre ei fiind fosti si actuali sportivi de performanta, campioni nationali si balcanici cu studii superioare. Copiii vor beneficia de cele mai bune explicatii si corecturi tehnice, ceea ce le va permite sa progreseze rapid si sa atinga noi culmi ale performantei.

Conditii optime

Bazinul de inot Alexandreea ofera conditii excelente pentru desfasurarea cursurilor de inot. Apa din bazin nu contine clor, fiind tratata corespunzator si monitorizata digital pentru a respecta toate normele europene si legile in vigoare. Temperatura apei este mentinuta constant intre 32 si 33 de grade Celsius, iar aerul din incinta este dezumidificat, filtrat si adus la temperatura optima. Toate aceste masuri asigura un mediu sigur si confortabil pentru copii, inclusiv pentru cei mai mici dintre ei.

Bazin inot Alexandreea

Rating:
5/5

Clubul LCD organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti intr-o locatie premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Scroll to Top