Cursuri Inot Copii Olimpia: Sustinerea Performantei Sportive

Intr-o initiativa solidara pentru sustinerea performantei sportive si promovarea sperantei in randul tinerilor talentati, Clubul LCD se implica activ in proiectul local „Daruim Speranta pentru Performanta” Sector 2. Acest parteneriat deschide noi orizonturi pentru elevii din acest sector pasionati de sport, oferindu-le oportunitatea de a-si valorifica talentul si de a progresa in lumea performantei sportive. Iata cum poti deveni parte din aceasta initiativa si ce pasi trebuie urmati pentru a te inscrie.

Procesul de Inscriere

Inscrierea in proiect se realizeaza lunar, prin depunerea a doua documente esentiale la institutia de invatamant la care este inscris elevul:

  1. Cerere pentru obtinerea voucherelor pentru sport: Elevii majori sau parintii/reprezentantii legali ai elevilor minori trebuie sa completeze o cerere in care solicita acordarea voucherelor pentru sport. Acest document reprezinta primul pas in procesul de inscriere si este esential pentru accesul la beneficiile oferite de proiect.

  2. Dovada inscrierii/legitimarii elevului la una dintre structurile sportive eligibile: Pentru a participa la proiect, elevii trebuie sa prezinte o dovada a inscrierii sau a legitimarii lor in cadrul unei structuri sportive eligibile. Aceasta dovada trebuie sa fie insotita de o confirmare a participarii la activitatile sportive din luna anterioara, demonstrand astfel angajamentul activ al elevului in practicarea sportului.

Documentatia Disponibila la Scoala

In vederea facilitarii procesului de inscriere, documentele necesare pot fi obtinute si completate la institutiile de invatamant. Cadrele didactice si personalul scolar sunt disponibili pentru a oferi asistenta in completarea corecta a cererii si pentru a furniza informatii suplimentare despre obtinerea documentelor de legitimare sportiva.

Clubul LCD se angajeaza sa sprijine continuu procesul de inscriere si sa faciliteze accesul elevilor la oportunitati de performanta sportiva. Acest proiect reprezinta nu doar o platforma pentru dezvoltarea abilitatilor sportive, ci si un izvor de inspiratie si speranta pentru viitorul promitator al tinerilor talentati.

Prin implicarea activa in proiectul „Daruim Speranta pentru Performanta,” Clubul LCD isi propune sa devina un sustinator al schimbarii si al promovarii excelentei sportive in randul tinerilor din Sectorul 2. Incurajam elevii pasionati sa se alature acestei initiative, sa depuna lunar documentele necesare si sa inceapa calatoria lor catre succesul si realizarile notabile in domeniul sportiv.

Cursuri de inot la bazinul Olimpia

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de bazine de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

Un bazin de inot cu un raport foarte bun calitate-pret.

Scroll to Top