Cursuri Inot Copii in Sectorul 2 – Performanta si Distractie in Apa

Daca sunteti in cautarea unei activitati benefice si distractive pentru copilul dumneavoastra, va recomandam cu caldura cursurile de inot din sectorul 2, in cartierul Colentina, langa Piata Obor. Aceste cursuri sunt concepute pentru a satisface nevoile fiecarui inotator, intr-un mediu sigur si stimulant. Clubul de inot din incinta bazinului modern si bine intretinut este locul perfect pentru ca micii inotatori sa-si dezvolte abilitatile in apa, sa-si intareasca increderea in sine si sa se bucure de momente placute. Indiferent de nivelul lor de experienta, de la incepatori curiosi la inotatori experimentati, fiecare copil va gasi aici programul ideal pentru a progresa si a savura fiecare clipa in apa!

Cursuri Inot Copii la Scoala nr. 25 

Recomandam cu incredere cursurile de inot pentru copii organizate la Scoala nr. 25, perfecte pentru copiii dornici sa invete sa inoate si sa beneficieze de avantajele acestui sport. Aceste cursuri sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor si abilitatilor fiecarui copil, oferindu-le posibilitatea de a invata in siguranta si de a-si perfectiona tehnicile pentru a putea fi selectati ulterior in grupe de performanta.

Instructori Profesionisti pentru o Invatare Placuta si Sigura

Instructorii dedicati sunt pregatiti sa ii invete pe copii sa inoate intr-un mod distractiv si eficient, oferindu-le explicatii clare si demonstrandu-le tehnicile corecte pentru a se bucura de apa in deplina siguranta. La cursurile de inot organizate in incinta bazinului Scolii nr. 25, copiii vor gasi un mediu primitor si prietenos, unde pot invata sa inoate si sa se distreze in acelasi timp.

Programe Adaptate pentru Diverse Varste si Niveluri

Recomandam cu incredere cursurile de initiere in inot pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani. Aceste programe includ metode de invatare care faciliteaza tranzitia de la initiere la perfectionare si performanta. Fiecare grupa beneficiaza de un program de antrenament adaptat nivelului si varstei, astfel incat copiii sa poata progresa constant.

Vizitati Bazinul Scolii nr. 25

Pentru a descoperi programele de inot disponibile pentru copiii dumneavoastra, va recomandam sa vizitati bazinul Scolii nr. 25. Aici, veti avea ocazia sa discutati direct cu instructorii nostri, sa aflati detalii despre structura cursurilor si sa vedeti conditiile excelente in care se desfasoara lectiile. Indiferent de varsta sau nivelul de experienta al copilului, veti gasi un program adaptat care sa ii sprijine dezvoltarea abilitatilor de inot intr-un mediu sigur si prietenos.

Bazin inot la Scoala 25

Rating:
5/5

Bazinul Școlii Nr. 25 din sectorul 2 este locul ideal unde cei mai buni antrenori de înot personali își desfășoară activitatea. Cu o infrastructură de top și profesioniști dedicați, acesta este spațiul perfect pentru a vă transforma pasiunea pentru înot într-o călătorie de învățare și performanță, sub îndrumarea celor mai experimentați specialiști în domeniu.

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

Bazin inot Scoala Gimnaziala 25

Un nou bazin de înot a fost deschis, în sectorul 2, la scoala Gimnaziala nr. 25 din cartierul Colentina.

Localizarea bazinului:

Bazinul de  inot al scolii Gimnaziale, este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului. La etaj este sala bazinului care are cinci culoare pentru înot. Fiecare culoar are latimea de 2,5 metri ele fiind dotate cu blockstarturi cu o inaltime de 40 de centimetri.

Tot la etaj este si cabinetul de prim ajutor care va fi deservit de personal de specialitate. Bazinul de inot este dimensionat pentru invatarea inotului, el având dimensiunile de 12.5X25 m si o adâncime variabila de la -1.20 la -1.80. Capacitatea este de 60 de persoane care au la dispozitie cele mai moderne dotari pentru vestiare, dusuri si grupuri sanitare.

Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25
Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25

Temperatura apei este reglata automat între 26 – 28 de grade Celsius, apa fiind corespunzatoare categorie de folosinta pentru îmbaiere si tratatre chimica pentru mentinerea ei în parametri microbiologici si valorile maxime admise de normele de igiena si sanatate publica în vigoare. Temperatura aerului din zona bazinului de înot este în permanenta de 30 – 32 de grade Celsius, iar parametrii acesteia sunt afisati la vedere pe o tableta electronica în timpul vizitei de lucru pentru a verifica stadiul lucrarilor de amenajare a noului bazin de înot de la scoala nr.25 din Colentina.

Pentru siguranta înotatorilor si a vizitatorilor, bazinul este dotat cu camere de luat de vederi cu ajutorul carora se monitorizeaza permanent holurile, caile de acces si zonele de odihna.
Bazinul este dotat cu instalatii de sonorizare, precum si cu instalatii de iluminat, astfel încât cursurile de înot se pot desfasura în siguranta si dupa lasarea serii.

Cursurile de înot in bazinul scolii Gimnaziale

Bazinul de înot de la scoala 25 este destinat tuturor categoriilor de vârsta, fara a se limita doar la organizarea cursurilor de înot didactic, inclusiv persoanelor cu dizabilitati care au la dispozitie o platforma automata pentru deplasare între etaje.

Scroll to Top