Cursuri Inot Copii Floreasca: Invata sa Inoti intr-un Mediu Modern si Sigur

Descopera bucuria inotului in Bazinul Floreasca

Bazinul Floreasca, recent renovat, ofera cursuri de inot pentru copii de toate varstele, incepand de la 3 ani. Aceste cursuri sunt organizate de un club de inot renumit, care se angajeaza sa ofere o experienta de invatare deosebita, intr-un mediu sigur si modern.

Programul Cursurilor

Cursurile de inot au loc in zilele de marti, miercuri si joi, asigurandu-se astfel flexibilitate pentru parintii care doresc sa includa inotul in programul saptamanal al copiilor lor. Fiecare sesiune este condusa de instructori calificati si experimentati, care isi dedica timpul pentru a-i ajuta pe copii sa invete si sa-si perfectioneze tehnica de inot.

Facilitati Moderne 

Recenta renovare a Bazinului Floreasca a transformat aceasta locatie intr-un spatiu de top pentru sport si relaxare. Iata cateva dintre facilitatile moderne de care beneficiaza participantii la cursurile de inot:

1. Bazinul de Inot

Bazinul de inot este echipat cu un sistem avansat de filtrare si mentinere a temperaturii apei, asigurand astfel o experienta placuta si sigura pentru copii. Marcajele clare si zonele de siguranta sunt proiectate pentru a sprijini activitatile de invatare si antrenament.

2. Vestiare Renovate

Vestiarele complet renovate ofera un mediu curat si confortabil pentru schimbarea inainte si dupa cursuri. Acestea sunt dotate cu dulapuri securizate, cabine individuale si dusuri moderne, asigurand astfel intimitate si confort.

3. Spatii de Relaxare

Pentru parinti si insotitori, pun la dispozitie zone de asteptare confortabile si acces la internet Wi-Fi, astfel incat acestia sa se poata relaxa sau lucra in timp ce copiii lor sunt la cursuri.

4. Siguranta si Igiena

Prioritatea numarul unu este siguranta si igiena. Toate facilitatile sunt curatate si dezinfectate regulat, iar echipamentele de salvare sunt intotdeauna la indemana. Intructorii sunt pregatiti sa gestioneze orice situatie de urgenta, asigurand astfel linistea parintilor.

Beneficiile Inotului pentru Copii

Inotul este un sport complet, care contribuie la dezvoltarea fizica si mentala a copiilor. Printre beneficiile majore se numara:

  • Imbunatatirea sanatatii cardiovasculare

  • Dezvoltarea musculaturii si a flexibilitatii

  • Imbunatatirea coordonarii si echilibrului

  • Cresterea increderii in sine si reducerea stresului

Inscrie-ti copilul la cursurile de inot organizate de clubul de inot din incinta bazinului Floreasca si ofera-i oportunitatea de a descoperi bucuria si beneficiile acestui sport minunat intr-un mediu modern si sigur.

Bazin inot Floreasca - sector 2

Rating:
5/5

Situat strategic în sectorul 2, în cartierul Floreasca, bazinul de inot Floreasca proaspat modernizat oferă o poartă de acces spre fascinanta lume a înotului, ideală pentru introducerea copiilor în acest sport minunat. Acest complex acvatic, nu doar că se remarcă prin amplasarea sa privilegiată, dar impresionează și prin facilitățile moderne și adaptabilitatea sa excepțională.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Scroll to Top