Cele mai cunoscute piscine descoperite

Cele mai cunoscute piscine descoperite

Poate ca timpul si bugetul nu-ti permit sa dai oricand o fuga pe litoral la sfarsit de saptamana. Si nu numai atunci. Tocmai de aceea iti spunem ca Piscinaurile din Capitala sunt optiunea cea mai buna pentru a te relaxa, a sta la soare si a te balaci!

Piscina Tineretului

Este situata pe Strada Primo Nebiolo, nr. 1, in sectorul 1 al Capitalei si dispune de un bazin de inot pentru adulti si o piscina de 3500 de mp. Locul este dotat cu o plaja din gazon, una din nisip, dusuri, 1.000 de sezlonguri si umbrele, magazine si terenuri de fotbal si volei. Piscina Tineretului are portile deschise de luni pana duminica, incepand cu ora 8 dimineata, pana la 7 seara. Copiii sub 7 ani insotiti de parinti au intrarea gratuita.

Piscina Berceni

Este situata pe Str. Izvorul Oltului nr. 9/ Aleea Uioara, nr.2. Bucurestenii se pot balaci aici intr-un bazin pentru adulti, iar copiii in doua bazine cu tobogane. Complexul detine si o baza sportiva, doua terenuri de tenis, unul de fotbal, unul de minigolf si unul de baschet. Exista si o terasa cu mancare proaspata, bere rece si cafea. Program: 10-18.

Piscina Drumul Taberei

Este situata pe Aleea Drumul Taberei nr.115 si este cunoscut ca avand cea mai curata apa dintre toate Piscinaurile din Capitala. Pune la dispozitie doua piscine pentru adulti si una pentru copii, sezlonguri si umbrele, bar, fast-food, spatiu de joaca pentru copii si tobogane cu apa. Capacitatea este de 2.000 de locuri. Este deschis zilnic, in timpul verii, intre orele 8-20.

Water Park Otopeni

E unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, situat in Otopeni, pe Calea Bucuresti 255 A. Puteti merge la Water Park Otopeni in orice zi a saptamanii (luni-vineri 10-20, sambata-duminica 9-20). Parcul are o capacitate de 4.000 de locuri, 27 de tobogane, 9 piscine, un bar si un restaurant cu autoservire. In plus, la Party Bar te poti distra cu prietenii, la Cream Zone poti savura o inghetata delicioasa, iar la Beer Corner iti poti alege sortimentul preferat de bere.

Piscina Giulesti

Este situat in sectorul 6 al Capitalei, pe Calea Giulesti nr. 240 si dispune de un bazin mic, cu o capacitate de 100 de locuri. Spatiul nu este mare, dar este un loc linistit, ideal pentru relaxare pe un sezlong. Portile Piscinaui sunt deschise zilnic, in timpul verii, intre orele 8.00-20.00.

Piscina Titan Cara

Se afla in apropierea Parcului Titan, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, sectorul 3 al Capitalei. Complexul pune la dispozitie bazine moderne, plaja, baldachine, parc de distractii pentru copii, terasa, restaurant, dusuri si terenuri de fotbal si tenis. Programul Piscinaui Titan este non-stop (ziua 9-18/ noaptea 21-5).

Piscina Moghioros

Spatiul de aici, numit cosmopolit Magic Summer Waves, are o capacitate de 2.000 de sezlonguri care pot fi asezate pe o suprafata de 5.500 mp. Adresa e Aleea Drumul Taberei, nr. 115. Aici veti gasi patru bazine, dintre care doua pentru adulti, cu patru tobogane, si doua pentru copii. Bazinul pentru cei mai mici este decorat cu pirati si crocodili. Magic Summer Waves mai pune la dispozitie doua baruri, gratar si o pizzerie pe cuptor cu lemne. Sezlongurile si umbrelele sunt oferite gratuit.

Piscina Uverturii sau Dreptatii

Se afla pe strada Dreptatii nr. 12 si acolo se poate ajunge cu tramvaiele liniei 41, care circula excelent, sau cu autobuzele liniilor 178 si 336. Piscina dispune de un bazin mare pentru adulti si unul pentru copii. A fost reabilitat de curand, are o plaja cu gazon, dusuri, cabine de schimb, terasa, bar si restaurant. In plus, sezlongurile sunt gratuite.

Piscina Club Floreasca

Clubul Floreasca (a nu se confunda cu Piscina Floreasca) ofera o piscina acoperita moderna cu dimensiunile de 25 x 10 x 1,75 metri. Are piscina acoperita si un frumos teren cu iarba verde pe care se poate face plaja pe sezlonguri comode. Intrarea la sezlonguri se poate face direct de la piscina, care are iesire afara si geam glisant transparent.

Piscina Snagov Club

Daca Bucurestiul nu ne mai ajunge, ne ramane Snagovul, situat la aproximativ 25 de minute de oras. Timpul liber petrecut la Snagov Club se lasa cu plimbari lungi prin gradina nesfarsita sau pe ponton. Dupa balaceala si plaja, daca nu mai vrei sa pleci, poti oricand innopta intr-una dintre cele peste douazeci de camere confortabile, caci Rezervatia Naturala a Lacului Snagov este intotdeauna primitoare cu oaspetii. Adresa: Snagov Club, Strada Nufarului nr. 1B, Snagov Sat, Ilfov.

Piscina Complex Sportiv 2000

Complexul Sportiv 2000 va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va relaxa la piscina sau pentru a va perfectiona tehnica de inot. Facilitatile sale includ: bazin de inot semi-olimpic acoperit, 2 piscine de agrement in aer liber, restaurant, cresa, gradinita, salon de infrumusetare si multe altele. Program non stop, localizare: Strada Gabriela Szabo, nr. 3-11.

Piscina Younivers Summer Club

Un loc cu o piscina de 400 mp, iar adancimea de 1,45 metri permite accesul atat inotatorilor profesionisti, cat si amatorilor. Younivers Summer Club are 300 de sezlonguri, o parte dintre acestea fiind amplasate in apropierea piscinei. Piscina este delimitata de restul clubului printr-o zona de iarba si nisip. Pentru o relaxare profunda, aici veti gasi si 2 jacuzzi-uri imprejmuite cu bambus. Program: marti – duminica 9.30-20.00. Adresa: Piata Presei Libere, Nr. 1.

Piscina IDM Club

Clubul dispune de doua piscine, o piscina de agrement pentru copii si o piscina semi-olimpica destinata practicarii inotului. Piscina face parte din Zona Exclusiva a Clubului IDM. Facilitati: piscina olimpica (bazin scurt), cursuri de inot pentru copii si adulti, piscina copii, zona de relaxare, vestiare individuale cu cabine de dus, apa la dusuri este mixata, avand temperatura de 37° C – 38° C, receptie, garderoba, bar. Program: zilnic 8.00 – 24.00. Adresa: Splaiul Independentei 319B, Bucuresti (Metrou Petrache Poenaru).

Piscina La Plage Club – Buddha Bar

Restaurantul si clubul LaPlage – Buddha Bar atrag multi doritori gratie conditiilor foarte bune. Vizitatorii pot petrece timpul pe nisipul fin sau pe baldachine, sub parasolare, umbrelute sau palmieri. LaPlage Buddha Bar este o adevarata oaza de relaxare, departe de agitatia orasului. Adresa: Soseaua Odaii 26-30. Program: luni-duminica de la 7 la 19.

Piscina Complex Tei (Oltetului 30)

Bazinul complexului este Lacul Tei – in conditiile in care scaldatul este interzis in lacurile din Bucuresti. Intrarea este libera, insa lumea vine mai mult pentru terenurile sportive ale complexului, pentru care se plateste. Exista teren de tenis, fotbal, baschet, rugby, ping-pong. Numeroase terase si baruri se afla in apropiere. Transport: tramvaiul 5.

Piscina – Piscina Ilioara

Locatia este frumoasa, impresiile pe net arata ca aici oamenii se simt foarte bine, mancarea este considerate foarte buna (deoarece se poate lua si masa aici), iar copiii se simt excelent in piscina special creata pentru ei. O ambianta relaxanta si de bun gust, cu sezlonguri asezate imbietor in jurul umbrelutelor de soare colorate. La Piscina Ilioara beneficiezi si de terasa, bar, vestiare si dusuri. Program: luni-duminica 9-20. Adresa: Strada Ilioara nr 16.

Bazinul Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila

Bazin pentru cursuri de inot

Bazinul Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila reprezinta o alternativa la Piscina, promovand beneficiile inotului pentru sanatate. Sub sloganul “Relaxare prin miscare”, bazinul ofera cursuri de inot cu antrenor personal, recuperare fizica prin inot si inot de agrement. Adresa: B-dul Eroilor Sanitari nr 8, sector 5, in incinta Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, cartier Cotroceni. Pretul unui abonament difera in functie de necesitati.

Scroll to Top