Bazin inot Bery Berceni

Bazin inot Bery Fitness Berceni

Experienta acumulata in cei peste 10 ani de functionare a clubului Bery Fitness & Spa face ca cei de aici din Berceni sa poata oferi conditiile cele mai bune in desfasurarea in mod cat mai placut si mai sanatos diverselor activitati sportive.

Bazin inot Berceni sector 4 Berry Fitness Spa
Bazin inot Berceni sector 4 Berry Fitness

La adresa Strada Turnu Magurele 244 A, in Berceni sector 4 (langa PLUS) va asteapta la inot, fitness, aerobic si masaj cat si la relaxare intr-un jacuzzi de 3m diametru si trei saune – doua uscate si una umeda clubul Berry Fitness Berceni. Parcarea este privata si are peste 1000 mp.

Bazinele de inot din zona Berceni

Bazinele de inot au dimensiunile 7*25 1.35 / 1.70 ; 6*12.5 1.35 / 1.40. Cel mare are trei culoare in care se creeaza spatiu adecvat cursurilor de inot, atat avansatilor cat si incepatorilor iar in cel mic se fac ore pentru copii si seara ore de aqua-gym. Copiii sunt primiti in doua vestiare de 40 mp fiecare, separate de adulti cu dusuri, foenuri si grupuri sanitare proprii. Adultilor le sunt rezervate 230 de mp de vestiare mari si spatioase cu cabine de dus si uscatoare de par repartizate la ambele etaje pentru confortul dumneavoastra.    Insotitorii pot urmari live programul copiilor prin intermediul camerelor video si a doua display-uri mari situate in sala de asteptare .

Localizarea clubului Berry Fitness Berceni:

Str Turnu Magurele Nr 244 A Sector 4 Bucuresti

Scroll to Top