Top bazine de inot pentru cursuri

Top bazine pentru cursuri de inot

La ce bazin mergem sa invatam sa inotam in Bucuresti? Aflam care sunt locatiile in care gasim cea mai buna calitate si temperatura a apei. Vedem unde putem lua cursuri de inot, si, mai ales, descoperim unde se afla locatiile respective.

1. Bazinul facultatii de medicina Carol Davila

Este singurul bazin de inot care ajuta la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale si fizice, incurajand comunicarea prin sport. Echipa bazinului are o vechime de peste 10 ani.
Desi acest club nu se bazeaza in mod special pe performanta sportivilor, detine numeroase locatii cu servicii diverse si raport calitate-pret excelent, reusind sa ofere copiilor talentati sansa de a ajunge departe si de a face performanta pe baza muncii lor, nu pe baza puterii financiare. In anumite perioade clubul de inot promoveaza si ofera in parteneriat cu primaria municipiului Bucuresti, cursuri de inot gratuite pentru copiii care nu stiu sa inoate, sustinand in aceelasi timp copiii cu sanse de a face performanta prin ore de antrenament gratuite. Pe masura ce trec de cursurile de initiere inot si  perfectionare, copiii cu potential sunt selectati in grupele de performanta primind asistenta in acest sens si ore de inot aditionale la preturi reduse.

2. Bazinul de inot Miramar

Cu siguranta cel mai performant club de inot pentru copii din Romania. Clubul are o vechime de peste 10 ani reusind sa dea o sansa reala tuturor celor care vor sa invete, sa reuseasca si sa evolueze. Ca si performanta, acesta este clubul cu cele mai multe trofee, cupe si recorduri nationale doborate. Cel mai bun club de inot pentru copii din toate cluburile din Romania. Private si de stat.

3. Bazinul de inot Dante Alighieri

Clubul antreneaza peste 300 de copii in grupele de performanta! Acesti copii sunt viitorii campioni ai Romaniei la natatie! „Scoala, teme, bazin, joaca, antrenamente, odihna, scoala, teme, bazin, antrenamente, odihna si iar si iar de la capat, in fiecare zi. Poate pentru unii inseamna rutina, dar pentru ei si pentru noi inseamna mai mult de atat, inseamna disciplina. Caci asa arata vietile campionilor, pentru care televizorul si jocurile pe calculator in timpul saptamanii au devenit o amintire indepartata. E un schimb sanatos pe care aleg sa il faca bucurosi in fiecare zi si asta doar pentru a se autodepasi, pentru a se perfectiona.”

Vezi toata lista: Top bazine de inot pentru cursuri de inot

Scroll to Top