Bazin pentru cursuri inot copii in sectorul 2 si sectorul 4

Cursuri inot copii la Bazinul Scolii Nr. 190 in Sectorul 4 si Scoala Nr. 25 in Sectorul 2, Bucuresti.

Recent, observam o tendinta in crestere printre parintii din Bucuresti de a aprecia inotul ca un element crucial in dezvoltarea fizica si psihologica a copiilor. Aceasta interesare pentru sporturile acvatice este sustinuta de facilitatile oferite de Bazinul Scolii Nr. 190 din Sectorul 4 si Bazinul Scolii Nr. 25 din Sectorul 2, care propun cursuri de inot adaptate nevoilor copiilor, contribuind astfel la dezvoltarea lor intr-un mediu securizat si prietenos.

Cursuri inot copii sector 4

Cursuri le de inot din Sectorul 4 se desfasoara la Bazinul Scolii Nr. 190 – Sectorul 4, Strada Nitu Vasile Nr. 16, Berceni. Localizat central in cartierul Berceni, Bazinul Scolii Nr. 190 reprezinta un punct de start ideal pentru copii in lumea inotului.

Cursuri inot copii sector 2

Cursurile acopera o gama larga de varste, de la prescolari la adolescenti. Instructorii specializati se concentreaza pe tehnici corecte de inot, securitatea in apa si incurajarea unui stil de viata activ si sanatos.

In Sectorul 2, cursurile se tin la Bazinul Scolii Nr. 25 – Sectorul 2, Strada Ghinea Bratasanu nr. 7, Colentina. Pozitionat intr-un loc accesibil pentru locuitorii Sectorului 2, Bazinul Scolii Nr. 25 din Colentina ofera un mediu ideal pentru imbunatatirea abilitatilor de inot. Cu un bazin modern si infrastructura intretinuta corespunzator, acesta este locul perfect pentru ca tinerii sa progreseze in inot si sa se bucure de avantajele sale. Orarul cursurilor este flexibil, oferind parintilor posibilitatea de a alege programul cel mai convenabil.

Avantajele cursurilor de inot pentru copii includ nu doar distractia, ci si contributia la o mai buna sanatate si stare de bine. Acestea ajuta la dezvoltarea coordonarii, fortificarea rezistentei si musculaturii, si cresterea increderii de sine. De asemenea, inotul ajuta la reducerea stresului si imbunatateste calitatea somnului.

Informatii suplimentare si inscrieri: Parintii care doresc sa inscrie copiii la cursuri pot lua legatura direct cu bazinul ales pentru a afla despre disponibilitate, program si tarife. Este important de asemenea ca parintii sa se asigure ca echipamentul de inot al copiilor este adecvat si respecta normele de siguranta.

Bazinul Scolii Nr. 190 din Sectorul 4 si Bazinul Scolii Nr. 25 din Sectorul 2 sunt optiuni ideale pentru copiii din Bucuresti care doresc sa invete inotul. Cu dotari moderne, instructori profesionisti si un mediu de invatare sigur, aceste cursuri reprezinta o investitie importanta in sanatatea si evolutia copiilor. Inotul nu este doar o abilitate vitala, ci si un pas spre un stil de viata activ si sanatos.

Scroll to Top