Bazin inot Olimpia din Sectorul 2: Un reper Ideal pentru Cursuri inot copii

Bazinul de Inot Olimpia, situat strategic in Sectorul 2 al capitalei, Bucuresti, a devenit rapid un punct de reper pentru parintii care isi doresc sa-si introduca copiii in lumea fascinanta a inotului. Acest bazin, cunoscut pentru facilitatile sale moderne si abordarea prietenoasa, este locul ideal pentru cursuri de initiere in inot, destinat copiilor de toate varstele.

Facilitati Moderne pentru Incepatori

Designul bazinului Olimpia este gandit special pentru a facilita invatarea inotului de catre copii. Cu o apa mereu la temperatura potrivita si o adancime ajustata nevoilor incepatorilor, bazinul este un mediu sigur si confortabil. De asemenea, spatiul generos si lumina naturala abundenta creeaza o atmosfera relaxanta si invitanta pentru cei mici.

Cursuri de Inot Personalizate

Programul de cursuri de inot de la Bazinul Olimpia este conceput pentru a raspunde nevoilor fiecarui copil in parte. Antrenorii calificati si experimentati lucreaza indeaproape cu fiecare inotator incepator, punand accent pe dezvoltarea treptata a abilitatilor, de la tehnici de baza pana la stiluri de inot mai complexe. Prin metode de predare interactive si distractive, copiii sunt incurajati sa exploreze si sa invete inotul intr-un mod natural si fara stres.

Siguranta si Confort

Siguranta este o prioritate absoluta la Bazinul Olimpia. Echipa de salvamari profesionisti este permanent prezenta si vigilenta, asigurandu-se ca fiecare sesiune de inot se desfasoara in conditii optime de securitate. In plus, curatenia si intretinerea bazinului sunt realizate cu cea mai mare atentie, garantand un mediu igienic si sanatos pentru toti inotatorii.

Implicarea in Comunitate

Bazinul Olimpia nu este doar un loc unde copiii invata sa inoate, ci si un centru comunitar activ. Aici, parintii au ocazia de a interactiona cu alti adulti, schimband experiente si sfaturi, in timp ce copiii lor fac primii pasi in inot. Aceasta atmosfera familiala si suportiva contribuie la crearea unei experiente de invatare pozitive pentru toata lumea.

In concluzie, Bazinul de Inot Olimpia din Sectorul 2 este destinatia perfecta pentru parintii care cauta un loc sigur, modern si prietenos pentru a-si inscrie copiii la cursuri de initiere in inot. Cu facilitati de top, antrenori dedicati si o abordare centrat? pe nevoile copiilor, Bazinul Olimpia nu este doar un loc unde se invata inotul, ci un loc unde se formeaza amintiri pretioase si se pun bazele unui stil de viata sanatos si activ.

Cursuri de inot la bazinul Olimpia

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de bazine de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

Un bazin de inot cu un raport foarte bun calitate-pret.

Scroll to Top