Bazinul de Inot al Scolii 25 din Sectorul 2: Excelenta in Instruirea Inotului

In sectorul 2 din Bucuresti, Bazinul de Inot al Scolii 25 se distinge ca un centru de excelenta in instruirea inotului. Cu facilitati moderne, antrenori experimentati si un mediu acvatic primitor, acest bazin ofera o experienta unica atat pentru copiii din scoala, cat si pentru comunitatea locala.

Facilitati si Conditii Optime

Bazinul de Inot al Scolii 25 este dotat cu tehnologie de ultima ora pentru a asigura conditii optime pentru inot. Apa este mentinuta la o temperatura calda constanta, ideala pentru confortul inotatorilor de toate varstele. Aceasta caracteristica este in mod special benefica pentru copii si incepatori, deoarece le permite sa se relaxeze si sa se concentreze mai bine pe tehnica de inot.

Antrenori Experimentati si Dedicati

Una dintre cele mai mari atractii ale bazinului este echipa sa de antrenori experimentati. Acesti profesionisti in domeniul inotului sunt dedicati dezvoltarii abilitatilor fiecarui inotator, oferind instructiuni personalizate si suport. Prin abordarea lor personalizata, antrenorii reusesc sa inspire incredere si sa motiveze copiii, ajutandu-i sa atinga noi niveluri de performanta si sa isi imbunatateasca tehnica de inot.

Programe Diverse de Inot

Bazinul ofera o gama larga de programe de inot, de la cursuri pentru incepatori pana la antrenamente avansate pentru copiii care doresc sa isi perfectioneze stilurile de inot. Programul este conceput pentru a oferi fiecarui inotator atentia de care are nevoie, indiferent de nivelul sau de abilitate.

Siguranta si Igiena

Siguranta si igiena sunt prioritare la Bazinul de Inot al Scolii 25. Facilitatile sunt intretinute la cele mai inalte standarde, iar masurile de siguranta sunt mereu in conformitate cu cele mai recente reglementari. Salvamarii profesionisti sunt intotdeauna prezenti pentru a asigura un mediu sigur pentru toti inotatorii.

Impactul in Comunitate

Bazinul nu doar ca serveste nevoile elevilor Scolii 25, dar este si un punct central pentru comunitatea locala. Oferind acces la un bazin de calitate superioara, scoala contribuie la promovarea unui stil de viata sanatos si activ in randul copiilor si al familiilor din Sectorul 2.

Bazinul de Inot al Scolii 25 din Sectorul 2, Bucuresti, este mai mult decat o simpla facilitate sportiva este un loc unde copiii si adulti pot invata si se pot bucura de inot intr-un mediu sigur, curat si prietenos. Cu antrenorii sai experimentati si apa calda, bazinul ofera conditii ideale pentru invatarea si practicarea inotului, contribuind astfel la sanatatea si bunastarea comunitatii sale.

Bazin inot sector 2

In sectorul 2 regasesc o parte din cele mai renumite cluburi de inot care organizeaza cursuri de inot pentru copii. Tot aici sunt enumerate o parte din bazinele de inot deschise publicului pentru agrement dar si adultilor care doresc sa invete sa inoate.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Bazinele de inot din sectorul 2 disponibile pentru agrement inot, cursuri inot copii sau adulti, aqua gym, aqua bebe si bazine de inot pentru performanta in natatie sau polo pe apa. Lista bazinelor a fost actualizata in noiembrie 2023 iar locatiile sunt deschise in conditii de siguranta si preventie conform normelor in vigoare.

  Rating:
  5/5

  Bazinul Școlii Nr. 25 din sectorul 2 este locul ideal unde cei mai buni antrenori de înot personali își desfășoară activitatea. Cu o infrastructură de top și profesioniști dedicați, acesta este spațiul perfect pentru a vă transforma pasiunea pentru înot într-o călătorie de învățare și performanță, sub îndrumarea celor mai experimentați specialiști în domeniu.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Bazin inot Scoala Gimnaziala 25

  Un nou bazin de înot a fost deschis, în sectorul 2, la scoala Gimnaziala nr. 25 din cartierul Colentina.

  Localizarea bazinului:

  Bazinul de  inot al scolii Gimnaziale, este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului. La etaj este sala bazinului care are cinci culoare pentru înot. Fiecare culoar are latimea de 2,5 metri ele fiind dotate cu blockstarturi cu o inaltime de 40 de centimetri.

  Tot la etaj este si cabinetul de prim ajutor care va fi deservit de personal de specialitate. Bazinul de inot este dimensionat pentru invatarea inotului, el având dimensiunile de 12.5X25 m si o adâncime variabila de la -1.20 la -1.80. Capacitatea este de 60 de persoane care au la dispozitie cele mai moderne dotari pentru vestiare, dusuri si grupuri sanitare.

  Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25
  Bazin inot scoala Gimnaziala nr.25

  Temperatura apei este reglata automat între 26 – 28 de grade Celsius, apa fiind corespunzatoare categorie de folosinta pentru îmbaiere si tratatre chimica pentru mentinerea ei în parametri microbiologici si valorile maxime admise de normele de igiena si sanatate publica în vigoare. Temperatura aerului din zona bazinului de înot este în permanenta de 30 – 32 de grade Celsius, iar parametrii acesteia sunt afisati la vedere pe o tableta electronica în timpul vizitei de lucru pentru a verifica stadiul lucrarilor de amenajare a noului bazin de înot de la scoala nr.25 din Colentina.

  Pentru siguranta înotatorilor si a vizitatorilor, bazinul este dotat cu camere de luat de vederi cu ajutorul carora se monitorizeaza permanent holurile, caile de acces si zonele de odihna.
  Bazinul este dotat cu instalatii de sonorizare, precum si cu instalatii de iluminat, astfel încât cursurile de înot se pot desfasura în siguranta si dupa lasarea serii.

  Cursurile de înot in bazinul scolii Gimnaziale

  Bazinul de înot de la scoala 25 este destinat tuturor categoriilor de vârsta, fara a se limita doar la organizarea cursurilor de înot didactic, inclusiv persoanelor cu dizabilitati care au la dispozitie o platforma automata pentru deplasare între etaje.

  Rating:
  5/5

  Clubul LCD dispune de bazine de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

  Un bazin de inot cu un raport foarte bun calitate-pret.

  Rating:
  5/5

  Bazinul de inot pentru Aqua Bebe, conceput cu grija pentru pielea delicata a bebelusilor, este tratat cu tehnologii moderne care elimina complet utilizarea clorului. Acest lucru nu numai ca ofera o solutie mai sanatoasa si mai confortabila pentru cei mici, ci si asigura ca apa este curata si prietenoasa pentru piele, fara a compromite calitatea sau igiena.

  La orele de Aqua Bebe, instructorii de educatiei acvatica ofera mai mult decat o simpla sesiune de inot; acestia  creaza o experienta captivanta si educativa pentru intreaga familie. Cu facilitati excelente, cum ar fi vestiare confortabile, zone de relaxare pentru parinti si echipamente de siguranta de inalta calitate, va asiguram ca fiecare moment petrecut in aceasta locatie este plin de confort si placere.

  Instructorii specializati sunt pasionati de indrumarea bebelusilor in primele lor experiente in apa. Cu o abordare blanda si empatica, ei creeaza un mediu sigur si distractiv in care bebelusii pot explora si invata, incurajandu-i sa-si dezvolte increderea in sine si abilitatile motorii intr-un ritm adaptat varstei si nivelului lor de confort.

  Inscriere Aqua Bebe

  O piscina pentru Aqua Bebe la cele mai bune preturi in Bucuresti

  Scroll to Top