Bazin de inot pentru bebeusi

Bazinele de inot sunt sigure pentru bebelusi?

Copilaria are o importanta decisiva in dezvoltarea fiecarui om. Noi ne-am gandit la tot ce ar fi mai bun pentru copilul tau, asa ca am adunat in aceasta pagina toate ingredientele necesare pentru o dezvoltare completa si armonioasa: alegeti o piscina moderna echipata cu sistem de clorinare prin sare, pentru hidrokinetoterapie cursuri pentru bebelusi si multe multe altele. Afla in detaliu tot ce am pregatit pentru ca micutul tau sa fie fericit, sanatos si istet!

Bazin inot Bebelusi - Aqua Bebe

Piscinele sunt sigure pentru bebelusi?

Bebelusii pot intra in apa inca de la nastere. Cu toate acestea, nu isi pot regla temperatura la fel ca adultii, deci este foarte important sa va asigurati ca nu racesc prea mult. Bebelusii pot, de asemenea, sa preia o infectie din apa daca apa nu este tratata corespunzator. Va recomandam sa folositi doar un bazin de  inot tratat corespunzator, special destinat bebelusilor si cursurilor de aqua bebe.

Cum tratati apa din piscina pentru bebelusi?

Este recomandata o piscina mica, in general folosita in locuinta proprie cu maxim 10 metri lungime si 5 metri latime: se dilueaza  inalbitor de uz casnic (5,25% –8,25%) in 3 litri de apa la temperatura camerei. Nu utilizati inalbitor „fara stropire”. Aplicati solutie de inalbitor pe toate suprafetele. Urmati instructiunile de aplicare ale producatorului pentru perioada de timp in care solutia de inalbitor trebuie sa ramana pe suprafete.i bine sa asteptati pana cand bebelusul dvs. are aproximativ 2 luni inainte de a-l lua inot.

Cand poti aduce bebelusul la inot?

Recomandam faptul ca bebelusii pot fi luati la inot indiferent de varsta si nu este nevoie sa asteptati pana cand nou-nascutul dvs. va primi primele imunizari. Desi bebelusul dvs. poate inota in siguranta, pentru a evita infectiile, mama ar trebui sa astepte pana la minim 6 saptamani dupa sangerarea vaginala dupa oprirea nasterii pentru a putea incepe orele de inot intr-un bazin pregatit special in acest sens.

Ce ar trebui sa poarte un bebelus la orele de Aqua Bebe?

Toti copiii de la 0 la 18 luni au nevoie de un scutec de inot reutilizabil sau de unica folosinta. Scutecele de inot sunt o piesa esentiala a costumelor de baie si orice copil care nu este antrenat la olit va trebui sa poarte unul intr-o piscina. Bazinul trebuie sa ofere o protectie si o dezinfectie excelenta impotriva scurgerilor fecale si este obligatoriu in 99% pentru toate piscinele de inot ca apa sa fie verificata zilnic.

Care este temperatura necesara bazinului de inot pentru bebelusi?

Aflati temperatura piscinei; ar trebui sa aiba cel putin 32 de grade pentru bebelusii cu varsta sub trei luni sau mai putin de kg in greutate, 30 de grade daca sunt mai in varsta sau mai grele – veti sti daca bebelusul dvs. este rece, deoarece unghiile si buzele lor devin albastre rapid. Incalziti-le folosind temperatura corpului.

Scroll to Top