Inot pentru bebelusi la Acvatic Bebe Primaverii

Clubul Acvatic Bebe ii invata pe copii de la sugari, la copiii mici notiunile fundamentale ale inotului intr-un mediu de apa sigur si confortabil. Programul este unic si ii face pe bebelusi si parinti sa se simta increzatori si in siguranta in mediul acvatic.

Programul Acvatic Bebe este conceput sa impartaseasca si sa introduca lumea frumoasa a inotului de la copilarie pana la varsta adulta. Acest program individualizat functioneaza cu capacitatea si ritmul unic al fiecarui copil. Prin distractie si jocuri, Avatic Bebe ii invata pe copii sa se relaxeze in apa, in timp ce construieste respectul si constientizarea acestuia. Ajuta la integrarea nevoilor fizice, sociale si emotionale ale bebelusului intr-o lectie de inot.

Programul pregateste copilul pentru scufundare, invatandu-l sa raspunda (sa isi tina respiratia) la declansatoarele verbale

Invata copilul sa inoate fara ajutorul dispozitivelor de plutire

Incurajeaza bebelusul sa fie independent in si in jurul apei la o varsta cat mai frageda

Invata bebelusi abilitati de siguranta care le-ar putea salva intr-o zi viata

La fiecare nivel de inot pentru sugari, atat parintii, cat si copilul primesc atentie si instructiuni individualizate. Clubul a devoltat un program bazat pe varsta si dezvoltare, luand in considerare ca copiii si bebelusii sunt cei mai motivati de colegii lor.

Bazinul pentru Aqua Bebe Primaverii

Rating:
5/5

Clubul dedicat bebelusilor are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

Un bazin excelent pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

Scroll to Top