Bazin inot bebelusi sector 1 Primaverii

Va punem la dispozitie o locatie in sectorul 1, zona Dorobanti in cartierul Primaverii.

Credem ca este foarte important pentru dezvoltarea si cresterea bebelusului sa se poata misca independent, fara ajutor, incepand cu varsta de un an.

La fel de important, clasele noastre de inot pentru bebelusi ofera cea mai puternica experienta de conexiune intre bebelus si mediul acvatic, oferind oportunitatea de a acorda o atentie speciala celor mici.
Instructorul cu o bogata experienta va ajuta in educarea acvatica a bebelusului prin tehnici si metode de acomodare in domeniul acvatic. Alaturi de invatarea bebelusului de a inota, programul este dezvoltat pentru a va ajuta sa imbunatatiti sanatatea si activitatea fizica, in mod constant, intr-un mediu sigur si confortabil.

Lectiile au loc in piscina cu apa calda, pentru a fi siguri de confortul celor mici. In timp ce vor sa invata sa inoate, cei mici se vor dezvolta atat emotional cat si social. Fiecare miscare facuta in apa stimuleaza echilibrul copilului si contribuie la dezvoltarea creierului sau. Clasele noastre stimuleaza, de asemenea, sistemul digestiv. Bebelusilor li se face foame dupa balaceala, asa ca aveti grija sa luati un biberon cu lapte pe care sa li-l puteti da dupa inot (asta daca nu-l mai alaptati), precum si o mica gustare daca mananca deja solide. Niste jucarii pot fi numai bune, daca dupa inot decideti sa mergeti la un suc cu ceilalti parinti si cu copiii lor!

Beneficii fizice

Miscarea impotriva rezistentei apei ofera un antrenament de tonifiere perfect pentru toate varstele de copii.  Fiecare miscare efectuata in apa va ajuta prin cresterea tonusului muscular si pierderea caloriilor si grasimilor corporale, iar o clasa de 30 de minute poate arde 250 de calorii.

Beneficii sociale

Veti intalni si alti parinti cu care veti socializa si veti imparti experientele voastre. De asemenea, in timpul orelor de inot copiii interactioneaza cu ceilalti copii intr-un mediu social distractiv si pozitiv.

Beneficii emotionale

Exercitiul fizic elibereaza endorfine, ceea ce duce la o stare de spirit mai buna si la o dezvoltare a increderii in sine. Cel mai important, clasele post-natale va ofera timp pretios de conexiune cu copilul.

Bazinul pentru Aqua Bebe Primaverii

Rating:
5/5

Clubul dedicat bebelusilor are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

Un bazin excelent pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

Scroll to Top