Cursuri inot copii in bazinul Carol Davila

Cursuri inot copii la Carol Davila !

Ofertele pentru copii la nivel de grup:

 • 8 sedinte – 300 lei

 • 12 sedinte – 400 lei

Ofertele cursurilor cu antrenor personal:
(maxim 3 persoane)

 • 8 sedinte – 550 lei

 • 12 sedinte – 750 lei

Programul cursurilor de inot cu copii din timpul saptamanii:

 • De luni pana vineri
  – cursuri inot copii: 16:00 -21:00

Programul din weekend pentru cursuri cu copiii:

 • Sambata si duminica:
  -cursuri inot copii: 9:00 – 12:00

Contact:

 • 0722 201 666
  Petrescu Silviu

Cum invatam un copil sa inoate ?

Copii au felul lor de a vedea lumea si sunt singurii carora nu le este frica de viitor. Isi zidesc fericirea pe visuri iar povestile in care binele invinge raul fac parte din realitatea lor. Toate gandurile marete,toate inventiile cu adevarat importante au izvorat din sufletul unui copil care a visat sa-si depaseasca conditia si sa impresioneze lumea demonstrand astfel ca evolutia societatii depinde de ambitia visului unui copil. Sunt copii care trebuie sa lupte pentru apararea propriilor drepturi, copii pentru care dragostea inseamna atat de mult tocmai pentru ca le lipseste. Acesti copii au nevoie doar de o sansa pentru a-si demonstra valoarea. E atat de greu sa ajungi la sufletul unui copil insa e o aventura care merita intradevar traita. Copii detecteaza artificialitatea, minciuna si egoismul, oricat de mult ai incerca sa-ti maschezi atitudinea. Merita sa lupti pentru a castiga increderea unui copil, caci inima lui e mai pretioasa decat o comoara, mai fragila decat o floare, mai bogata decat intreaga avere a lumii.

Etapele standart ale unui curs de initiere pentru copii:

– Incalzirea pe uscat
Se realizeaza inaintea cursului de inot pe uscat, prin miscari usoare ce au ca scop incalzirea celor mai importante grupe musculare si articulatii ale organismului. Prin incalzirea pe uscat se urmareste prevenirea leziunilor musculare sau a crampelor musculare denumite si „carcei” (foarte desi intalniti in special la adulti datorita scaderii calciului si magneziului din organism).

– Acomodarea cu mediul acvatic
In aceasta etapa se urmareste acomodarea cu apa si invatarea primelor exercitii simple la bara, exercitii simple de respiratie, formare a tehnicii si intretinere a principalelor grupe musculare.

– Formarea deprinderii de a executa exercitiile corect, relaxat, economic si eficient.
Dupa acomodarea cu mediul acvatic si invatarea primelor exercitii la bara, se va urmari eficienta acestor exercitii prin „inlocuirea” barei cu o pluta sau o bagheta. Se vor repeta aceleasi exercitii in miscare solicitand mai mult rezistenta musculara, respiratorie si cardiovasculara. Toate exercitiile sunt realizate si puse in practica in functie de posibilitatile subiectului. Inotul prezinta o gama larga de exercitii ce pot fi realizate de la simplu la complex sau de la usor la greu putand fi adaptate oricarei persoane pentru o solicitare corespunzatoare.

-In finalul cursului de inot se urmareste dezvoltarea calitatilor motrice.
Acest lucuru se realizeaza prin insusirea miscarilor de baza ale procedeelor craul si spate. Coordonarea bratelor si a picioarelor cu respiratia.

Scroll to Top