Cursuri inot adulti in bazinul Carol Davila

Cursuri inot adulti

Cursurile de inot pentru adulti sunt organizate la nivel de grupa sau in regim personal, intr-un bazin de inot acoperit atat iarna cat si vara in bazine de inot descoperite !

Preturile pentru adulti la nivel de grup:

 • 8 sedinte – 300 Ron
 • 12 sedinte – 400 Ron

Programul din weekend pentru cursuri cu adultii:

 • program inot adulti: 09:00 – 12:00

Programul cursurilor de inot cu adulti din timpul saptamanii:

 • cursuri inot adulti: 20:00 -22:00

Preturile abonamentelor cu antrenor personal:
(maxim 3 persoane)

 • 8 sedinte – 550 Ron
 • 12 sedinte – 750 Ron

Preturile abonamentelor cu antrenor individual :
(1 persoana la antrenor)

 • 8 sedinte: 750 Ron
Valabilitatea abonamentelor de inot este de 4 saptamani.

Cursurile de inot pentru adulti sunt organizate de catre antrenorii experimentati, fosti sportivi de performanta, sau studenti ai Academiei Sportive din Bucuresti prezentand o mare atractie pentru acest domeniu si pentru adulti cu care lucreaza la cursurile de inot indiferent de varsta copilului sau particularitatile individuale

Inscriere la cursuri de inot pentru adulti !

 • Nivel de grup adulti:
  0722 201 666
  Petrescu Silviu

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Bazin de inot Carol Davila”]

Daca ai trecut de varsta copilariei si ai ratat sansa de a invata sa inoti, incearca acum din nou indiferent de varsta pe care o ai. Nu mai rata inca o data aceasta sansa si invinget-ti teama de apa la cursurile noastre de inot pentru adulti. Indeplineste-ti visul sub o asistenta serioasa ! Cu cat vei fi mai curajos cu atat vei invata mai repede sa inoti.
Un curs de inot este reprezentat de un numar de sedinte (8 sau 12) pe care le vei parcurge in decurs de 1 luna de zile in functie de programul pe care il alegeti.
Antrenorii de inot sunt inotatori de performanta cu studii superioare si experienta in domeniu, acestia va pot raspunde foarte usor oricarei intrebari sau nelamuriri. Cursurile de inot pentru adulti pot fi facute la nivel de grupa sau in regim personal (cu antrenor personal) preturile acestor abonamente difera, iar programul il alegeti d-voastra in functie de timpul liber pe care il aveti si orarul bazinului.

Scroll to Top