Tu unde inoti vara aceasta ?

Oferta cursurilor de inot dimineata !

Cursurile de inot pe timpul verii sunt desfasurate in intervalul 10:00 – 13:00 de luni pana vineri. Oferta cursurilor de inot pe timpul verii este limitata pana la data de 8 septembrie. Pana atunci poti beneficia de 10 sedinte de inot la pret de 8  !

 Reducere: 300 lei (10 sedinte) !

 Dimineata înoti mai mult la un pret avantajos !

Daca te inscrii la cursurile de inot intensive, (zilnic pana in ora 13:00) beneficiezi de oferta verii: 10 sedinte in loc de 8 la un pret redus (300 lei in loc de 350 lei) !  Oferta este valabila pentru abonamentele de grup cu copiii in intervalul  orar: 10:00 – 11:00, 11:00 – 12:00, 12:00 – 13:00 de luni pana vineri doar pe timpul verii.

AbonamentDurataPretPromotie !
1 sedinta50 minute
10 sedinte2 saptamani350 lei300 lei

Intensiv sau nu, tu alegi !

Pentru cei care nu doresc sa vina zilnic la inot punem la dispozitie abonamente cu o valabilitate mai mare si un numar de sedinte pe care il puteti alege dupa bunul plac:

AbonamentDurataPret
1 sedinta1 ora (50 minute)70 lei
4 sedinte4 ore in 1 luna180 lei
8 sedinte8 ore in 1 luna300 lei
12 sedinte12 ore in 1 luna350 lei
 – 10% la achizitionarea a doua abonamente

Daca achizitionezi doua abonamente vei beneficia de o reducere de 10%. Aceasta reducere este valabila pentru frati, surori sau orice alte 2 aboanamente achizitionate in acelasi timp.

Care este perioada cursurilor de inot vara ?

Cursurile de inot pe timpul verii sunt desfasurate in intervalul 10:00 – 13:00 de luni pana vineri. Oferta cursurilor de inot pe timpul verii este limitata pana la data de 8 septembrie. Pana atunci poti beneficia de 10 sedinte de inot la pret de 8  !

Un bazin fara clor cu preturi accesibile !

Unde sunt organizate cursurile de inot ?

Bazinele noastre se afla situate in sector 4 – cartier Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plaza. Unul dintre cele doua bazine de inot este destinat copiilor mici, bebelusilor cu varsta de peste 1 luna si este tratat corespunzator prin ionizarea apei. Acest sistem de curatare a apei prin ionizare este cel mai nou si revolutionar sistem pentru curatarea mediului acvatic fara substante care pot dauna nou-nascutilor.

Aici se desfasoara cursurile de inot pentru copiii nou-nascuti (Aqua Bebe), cursurile de initiere pentru copiii de peste 3 ani si cursurile de perfectionare pentru pregatirea in performanta: natatie. In bazinul semiolimpic sunt organizate cursuri de inot pentru adulti, recuperare fizica si Aqua Gym ! Pe scurt, va punem la dispozitie toate serviciile organizate in mediul acvatic dupa preferintele d-voastra !

 Alte servicii de care puteti beneficia:

Cursuri inot copii

Cursuri de inot pentru copii la nivel de grup incepand de la varsta de 3 ani ! Initiere inot, perfectionare si performanta. Deasemenea exista selectii pentru performanta in natatie.

Cursuri inot adulti

Cursuri de inot pentru adulti la nivel de grup, fara limita de varsta. Un adult poate invata sa inoate din primul abonament daca in trecut a mai avut contact cu apa si insuseste usor miscarile de baza.

Antrenor personal

Cursuri de inot pentru copii si adulti cu antrenor personal (maxim 3 persoane la un antrenor) sau individual (1 singura persoana)

Recuperare fizica

Recuperare fizica prin inot alaturi de asistenta unor kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

Aqua Gym

Antrenamente Aqua Gym, miscari de fitness in mediul acvatic sub ritmul muzicii.

Aqua Bebe

Cursuri de inot cu bebelusii (nou-nascutii), intr-un bazin cu apa curata tratata fara substante chimice.

Scroll to Top