Cursuri de inot in bazinul Persepolis

Cursuri de inot in bazinul Persepolis

Cursurile de inot din incinta Hotelului Persepolis sunt organizate in regim de initiere inot si perfectionare inot. Pentru copii de performanta clubul de inot  pune la dispozitie alte 2 bazine de inot lungi in care copii pot inota distante mai mari:

Cursuri de inot in bazinul de inot Persepolis
Cursuri de inot la Persepolis

In bazinul Persepolis se organizeaza cursuri de inot cu nou-nascuti si bebelusi.
Tot in incinta Hotelului Persepolis mai exista un bazin mai mare in care sunt organizate curusri de inot pentru adulti. In acest bazin sunt organizate ore de Aqua Gym si recuperare fizica prin inot.
Bazinele de inot sunt monitorizate permanent, antrenorii de inot sunt experimentati iar curusrile de inot pentru copii si adulti sunt organizate in cele mai sigure conditii.

Despre Hotelul Persepolis:
Localizat in zona de nord a Bucurestiului, la cateva minute de Aeroportul Baneasa si 10 minute de Aeroportul Otopeni, Hotel Persepolis Bucuresti este un loc aparte, ideal pentru petrecerea unor momente de neuitat.
Persepolis a fost numele unei capitale ale vechiului imperiu persic ce era centru de receptii si ceremonii, construit de imparatul Darius. Persepolis era un oras legendar bine cunoscut pentru arhitectura sa extravaganta si cladirile de o tehnica somptuoasa. Din aceasta cultura s-a nascut si inspirat Hotel Persepolis Bucuresti, hotel ce doreste sa aduca iar in lumina stralucirea si atmosfera zilelor de altadata.

Pentru a beneficia de oferte:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului*

  Abonament pentru:

  Alte informatii necesare ?

  Scroll to Top