Cele mai bune cluburi de inot din Bucuresti

Cele mai bune cluburi de inot din Bucuresti

Beneficiile practicarii unei discipline si construirii unui mod de viata sanatos sunt nenumarate. Dintre multitudinea de sporturi pe care micutul tau le poate invata, medicii recomanda cu caldura practicarea inotului, intrucat acesta contribuie la dezvoltarea oaselor si articulatiilor fara a exercita vreo presiune nociva asupra lor. Am facut o lista cu cele mai prestigioase cluburi de inot avand in vedere, locatiile, posibilitatea de inscriere in grupele de performanta si capacitatea clubului de a pune la dispozitie personal calificat:

1. Bazinele Clubului Atack Team

Clubul are 3 locatii dotate cu bazine de inot semiolimpice ultra-moderne si antrenori atestati in domeniu pentru toate serviciile de inot. Este probabil singurul club care ajuta la integrarea copiilor cu nevoie speciale si pune la dispozitia copiilor cursuri de inot gratuite.

Pe langa echipa de natatie si polo pe apa, de remarcat este ca acest club are la dispozitie kinetoterapeuti pentru persoanele cu dizabilitati. Clubul de inot se adreseaza tuturor persoanelor de toate varstele ce doresc sa isi exprime nevoia de miscare prin inot. In cadrul acestui club puteti beneficia de cursuri inot cu copiii, cursuri inot cu adultii, (initiere, perfectionare, performanta pentru copii), recuperare fizica in apa, aqua gym si  selectii pentru copiii care doresc performanta in natatie si polo pe apa.

 

2. Bazinul Clubului Steaua

Bazin de inot Steaua

Steaua a fost si este cu siguranta unul dintre cluburile care antreneaza cei mai buni sportivi. Antrenorii cluburilor sportive de stat sunt recomandati datorita rigurozitatii cu care antreneaza sportivii si datorita carora sportivii ajung sa ocupe intotdeauna locurile fruntase la toate competitiile.

 

3. Bazinul Clubului Dinamo

Bazin inot Dinamo

Clubul Dinamo are in componenta sa antrenori care profeseaza de mult timp cea mai buna echipa de polo din Bucuresti. Datorita conditiilor prielnice, reuseste sa scoata cele mai bune rezultate din micii si marii campioni. Clubul Dinamo are 2 sali de inot, una acoperita care contine 2 bazine de inot si piscina descoperita.

 

4. Bazinul Clubului Olimpia

Bazinul de inot Olimpia - sos. Iancului

Complexul Olimpia are un renume in randul cluburilor de inot, aici isi desfasoara activitatea cele mai prestigioase cluburi care au echipe de performanta. Clubul Olimpia pune la dispozitie un bazin semiolimpic cu standarde de performanta. Atat temperatura apei, cat si adancimea sunt favorabile sportivilor care se preagatesc pentru diverse competitii atat in natatie cat si in polo pe apa.

 

Scroll to Top