Cele mai bune cluburi de inot din Bucuresti

Cele mai bune cluburi de inot din Bucuresti

Beneficiile practicarii unei discipline si construirii unui mod de viata sanatos sunt nenumarate. Dintre multitudinea de sporturi pe care micutul tau le poate invata, medicii recomanda cu caldura practicarea inotului, intrucat acesta contribuie la dezvoltarea oaselor si articulatiilor fara a exercita vreo presiune nociva asupra lor. Am facut o lista cu cele mai prestigioase cluburi de inot avand in vedere, locatiile, posibilitatea de inscriere in grupele de performanta si capacitatea clubului de a pune la dispozitie personal calificat:

 1. Clubul Armatei Steaua Bucuresti
  Adresa: B-dul Ghencea nr. 45, Sector 5, Bucuresti

  Bazin de inot Steaua
  Cele mai bune cluburi de inot din Bucuresti – Bazinul de inot Steaua

  Steaua a fost si este cu siguranta unul dintre cluburile care antreneaza cei mai buni sportivi. Antrenorii cluburilor sportive de stat sunt recomandati datorita rigurozitatii cu care antreneaza sportivii si datorita carora sportivii ajung sa ocupe intotdeauna locurile fruntase la toate competitiile.
  Detalii

 2. Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti
  (Soseaua Stefan cel Mare 7-9)

  Bazin inot Dinamo
  Cele mai bune cluburi de inot din Bucuresti – Bazinul de inot Dinamo

  Clubul Dinamo are in componenta sa antrenori care profeseaza de mult timp cea mai buna echipa de polo din Bucuresti. Datorita conditiilor prielnice, reuseste sa scoata cele mai bune rezultate din micii si marii campioni. Clubul Dinamo are 2 sali de inot, una acoperita care contine 2 bazine de inot si piscina descoperita.
  Detalii

 3. Clubul Atack Team Bucuresti
  – pe B-dul Eroii Sanitari nr.8 in Cotroceni langa spitalul Municipal
  – pe strada Ghinea Bratasanu nr.7 in Colentina langa scoala 25

  Bazinul facultatii de medicina si Farmacie Carol Davila
  Cele mai bune cluburi de inot din Bucuresti – Bazinele Atack Team

  Desi este un club de inot privat, clubul are 2 locatii cu bazine de inot semiolimpice si antrenori atestati in domeniu pentru toate serviciile de inot. Este probabil singurul club care in colaborare cu primaria pune la dispozitia copiilor cursuri de inot gratuite. Pe langa echipa de natatie si polo pe apa, de remarcat este ca acest club pune la dispozitie kinetoterapeuti pentru persoanele cu dizabilitati. Clubul de inot se adreseaza tuturor persoanelor de toate varstele ce doresc sa isi exprime nevoia de miscare prin inot. In cadrul acestui club puteti beneficia de cursuri inot copii, cursuri inot adulti, (initiere, perfectionare, performanta pentru copii), recuperare fizica in apa, aqua gym si  selectii pentru copiii care doresc performanta in natatie si polo pe apa.
  Detalii

 4. Clubul Olimpia (momentan in renovare)
  (pe soseaua Iancului nr.128 A)

  Bazinul de inot Olimpia - sos. Iancului
  Cele mai bune cluburi de inot din Bucuresti – Bazinul de inot Olimpia

  Complexul Olimpia are un renume in randul cluburilor de inot, aici isi desfasoara activitatea cele mai prestigioase cluburi care au echipe de performanta. Clubul Olimpia pune la dispozitie un bazin semiolimpic cu standarde de performanta. Atat temperatura apei, cat si adancimea sunt favorabile sportivilor care se preagatesc pentru diverse competitii atat in natatie cat si in polo pe apa.

   

 5. Alte cluburi de inot adaugate cu scop informativ
  lista bazinelor de inot din Bucuresti (piscine acoperite si descoperite) disponibile agrementului si cursurilor de inot pentru copii si adulti.

   

Scroll to Top