Bazin inot Dinamo

Bazin inot Dinamo

Bazin inot Dinamo

Bazinul de inot Dinamo se afla in sectorul 2, pe Sos. Stefan cel Mare  in interiorul clubului sportiv Dinamo. In interiorul salii se afla doua bazinde inot disponibile cursurilor de inot pentru copii si adulti.

Bazinul de inot Dinamo Bucuresti este probabil cel mai modern bazin din Bucuresti. Conditiile pe care cele doua bazine acoperite le ofera sunt impecabile: curatenie, ambianta foarte placuta (muzica relaxanta), accesibilitate (statie metrou si RATB), dusuri, vestiare, tribune de unde parintii pot vedea cum evolueaza copiii, si…o apa la temperatura excelenta pentru un curs de inot

Bazin inot Dinamo
Bazin inot Dinamo

Bazinul Olimpic Dinamo Tolea Grintescu este folosit atat pentru pregatirea sportivilor de performanta si desfasurarea activitatilor competitionale interne si internationale, la inot si polo (concursuri si meciuri), cat si pentru activitati de agrement si initiere inot. Pentru buna desfasurare a activitatilor de agrement inot, s-a intocmit prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

Localizarea bazinului Dinamo

Cursuri de inot in bazinul Dinamo

In bazinul de inot Dinamo Tolea Grintescu  din Soseaua Stefan cel Mare se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti si polo pe apa. Aici copii si adultii au posibilitatea sa invete sa inoate in grup sau in regim personal cu asistenta unui antrenor individual. Deasemenea exista kinetoterapeuti care va pot oferii informatii privind recuperarea in mediul acvatic si inotul terapeutic.

Scroll to Top