In ce bazine de inot mai poti inota

Bazinele noastre in care antrenorii organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau in regim personal trainer sunt:

Bazinul Hotelului Rin Grand

Localizarea bazinului de inot Rin Grand Hotel:

Adresa: Soseaua Vitan – Barzesti, Nr.7D in Bucuresti.
Lungimea bazinului de inot este de 20 metri, iar latimea de 10 metri. Acesta fiind un bazin modern semiolimpic cu o adancime de 1.4 metri corespunzator oricarui tip de antrenament.

Bazinul Dante Alighieri

Localizarea liceului Dante Alighieri:

Adresa:Aleea Fuiorului, Nr. 9 Sector 3 – zona parcului IOR
Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta Afiind un bazin modern semiolimpic cu o adancime de 1.7 si 2m in capete dotat cu 5 block-starturi corespunzatoare celor 5 culoare de inot.
(mai multe informatii: despre bazinul Dante Alighieri)

Bazinul de inot Olimpia Vitan!

Localizarea bazinului Olimpia:

Calea Vitan, Nr. 176-204 Sector 3 zona Stadionul Olimpia
Lungimea de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.
(mai multe informatii: despre bazinul Olimpia)

Bazinul de inot Persepolis

Localizarea bazinului Persepolis:

Str. Virgil Madgearu, Nr. 25-27 Sector 1 zona Sos. Nordului
Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer. Fiind acoperit bazinul de inot Persepolis este deschis atat vara cat si iarna pastrand o temperatura de 30 grade constanta
(mai multe informatii: despre bazinul Persepolis)

Toate bazinele de inot sunt acoperite si disponibile atat pentru copii cat si pentru adulti in cele mai sigure conditii. Vestiarele si dusurile se prezinta intr-o stare foarte buna. Pentru cele mai mici detalii accesati pagina de contact si formati unul din numerele de telefon de pe pagina de contact

In bazinele de inot Dante Alighieri din sectorul 3, bazinul de inot Olimpia din Calea Vitan si bazinul de inot din incinta Hotelului Persepolis (sector 1) sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau in regim personal (cu antrenor individual). Tot in aceste bazine de inot Clubul de inot Aqua Sport Bucuresti organizeaza cursuri de Aqua Gym, Aqua Bebe, Fitness, Recuperare fizica prin inot si pune la dispozitie cele 3 bazine pentru orele de agrement.

Bazinul de inot Dante Alighieri

  • bazin semiolimpic, lungime 25 de metri, adâncime 1.70 – 2 metri
  • 5 culoare de câte 3 metri latime
  • deschis pentru agrement adulti luni-vineri 20-23, weekend 12-15

Bazinul de inot apartine Clubului Aqua Sport in parteneriat cu Ministerul Educatiei.
Elevii liceului beneficiaza de cursuri de inot gratuite.

Bazinul de inot Olimpia

Bazinul de inot se afla in interiorul clubului, sub forma unui dreptunghi, are o lungime de 20 m, latimea de 10 m si adancimea constanta de 1,65 m.
Temperatura apei piscinei este de 30°C iarna si 28°C vara (? 2°C). Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

 Bazinul de inot Persepolis

Acest bazin se afla in interiorul Hotelului Persepolis pe Str. Virgil Madgearu, Nr. 25-27 Sector 1 (zona Sos. Nordului). Apa este foarte calda aici si se tin cursuri de Aqua Bebe, Aqua GYM.

Scroll to Top