Bazin de inot Persepolis

Bazin de inot Persepolis

In acest bazin de inot se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti si recuperare fizica cu antrenori de inot experimentati in domeniu sau kinetoterapeuti.

Hotelul Persepolis va pune la dispozitie doua piscine de inot. Una mai lunga pentru cursurile de inot cu adultii iar cealalta mai mica pentru copii. Hoteul se afla in cartierul Francez, in apropierea parcului Herastrau, in Aviatiei.

Bazin de inot Persepolis
Bazin de inot Persepolis – pentru copii si adulti

Pozitionat in partea de nord a Bucurestiului, la cateva minute de Aeroportul Baneasa si la 10 minute de Aeroportul Otopeni, Hotel Persepolis este un loc special, ideal pentru a petrece momente de neuitat.Bazin inot Persepolis

Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer. Fiind acoperit bazinul de inot Persepolis este deschis atat vara cat si iarna pastrand o temperatura de 30 grade constanta.

Mai multe informatii despre programul bazinului de inot si localizarea acestuia gasiti pe pagina urmatoare: Bazinul de inot Persepolis

Pentru a beneficia de oferte:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului*

  Abonament pentru:

  Alte informatii necesare ?

  Scroll to Top