Bazin inot Dante Alighieri

Bazin inot  Dante Alighieri

Bazin inot Dante Alighieri – situat in zona Titan, bazinul este acoperit, disponibil atat iarna cat si vara pentru elevii Liceului Dante Alighieri.

Pentru cursuri de inot cu copii si cu adultii:
In acest bazin sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Bazinul de inot are o lungime de 25 m si o latime de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg. In bazinul de inot Dante Alighieri accesul copiilor neinsotiti de antrenori sau de parinti este strict interzis.

Localizarea bazinului Dante Alighieri:

Cursurile de inot in bazinul Dante Alighieri

Sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti. Aceste cursuri presupun o urmarire precisa a cursantilor indiferent de cazuri. Chiar daca iti este frica de apa sau ai o experienta neplacuta antrenorii nostri vor avea rabdare si grija ca tu sa ai parte de cele mai sigure conditii. In bazinul olimpia se organizeaza cursuri de initiere inot sau perfectionare pentru toate varstele !

Aici poti sa inveti sa inoti de la zero, sau te poti perfectiona indiferent de nivelul la care te aflii. Te asteptam sa ne contactezi, echipa noastra te va integra grupului nostru de clienti.

La bazinul de inot Dante Alighieri beneficiati de urmatoarele servicii (abonamente de inot):

  • initiere inot (copii sau adulti)

  • perfectionare (copii sau adulti)

  • performanta (copii)

  • recuperare fizica (copii sau adulti)

Antrenor personal:
Daca stii sa inoti si vrei sa te relaxezi fara sa ai nevoie de aseistenta unui antrenor te asteptam la bazinul Olimpia pentru inotul de agrement. Aici poti sa inoti asa cum vrei tu fara sa iti zica nimeni nimic. Totusi trebuie sa stii ca apa in acest bazin depaseste in unele zone 2m. Daca te descurci fara probleme, fa-ti un abonament de agrement si vei plati mai putin pentru a inota mai mult.

Bazinul de inot Dante Alighieri este disponibil atat iarna cat si vara cursurilor de inot pentru copii sau adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile sunt organizate de antrenori experimentati, absolventi ai facultatii de Educatie Fizica si Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top