Bazin inot Berceni, sector 4

Daca sunteti pasionat de sporturile acvatice sau daca doriti sa va relaxati la sfarsit de saptamana inotand intr-un loc foarte placut si modern, beneficiind de toate conditiile moderne, va recomandam bazinul de inot din Berceni situat in incinta scolii nr.190 din Bucuresti

Este vorba despre o echipa de oameni foarte ambitiosi la bazinul din sectorul 4  – care au reusit sa organizeze cele mai moderne cursuri de inot. Exista deja contracte incheiate cu cele mai moderne bazine de inot din Bucuresti! Sunt foarte utile de aici si informatiile despre cursurile de inot care se adreseaza copiilor care doresc sa invete sa inoate sau chiar celor care doresc sa practice sporturile acvatice la nivel de performanta.

Bazin inot sector 4, Berceni, Piata Sudului
Bazin inot sector 4, Berceni, Piata Sudului

Bazine de inot moderne in Bucuresti

Cel mai recent contract incheiat este cel cu bazinul Scolii nr.190 din cartierul Berceni, sectorul 4. Acest bazin inot Sector 4 este situat, mai precis, pe Strada Nitu Vasile nr. 16. Conform acestui contract, atat elevii acestei scoli cat si elevii din alte zone ale capitalei vor putea urma cursuri profesionale de inot cu ajutorul antrenorilor de natatie si polo de aici.

Aproape toti antrenorii cu care colaboreaza aceasta echipa sunt fosti sportivi de performanta care stapanesc foarte bine arta sporturilor de apa.

Oferta este valabila pentru toate categoriile de varsta de copii, precum si pentru adulti. Daca aveti probleme cu frica de apa sau daca ati mai incercat sa inotati insa nu ati reusit acest lucru, puteti apela la serviciile profesionale ale unui antrenor personal. In felul acesta sunt sanse mult mai multe de a invinge toate obstacolele!

Locatia aceasta este recomandata si pentru persoanele care doresc sa se relaxeze inotand, pentru persoanele care au nevoie de recuperare fizica in apa, precum si pentru cei care doresc sa urmeze cursuri moderne de gimnastica Aqua Gym.

Cum arata noul bazin de inot unde puteti inota mai ales in zilele foarte calduroase?

Este vorba despre un bazin de inot dotat cu un sistem foarte performant de filtrare, recirculare si tratare a apei, in primul rand. De asemenea, exista aici si un foarte modern sistem de incalzire si climatizare bazat pe doua centrale de tratare a aerului cu recuperator de caldura. Datorita acestor doua sisteme, apa este permanent incalzita. De asemenea, aceasta are un PH corespunzator si este continuu tratata, fiind in parametrii normali de igiena si siguranta.

Exista vestiare foarte moderne, dusuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic si pentru echipamentul sportiv, complet si modern amenajate.

Alte locatii bune pentru inot in Bucuresti

Bazinul Facultatii de Medicina din Bucuresti este, de asemenea, un loc foarte frumos si modern, recomandat pentru inot. Acesta este principalul motiv pentru care aceasta firma a decis incheierea unui contract de colaborare cu acesta.

Aici sunt organizate cursuri de inot pentru copii dar si pentru adulti, cursuri de performanta de natatie si polo, cursuri de recuperare kinetoterapeutica, sedinte de agrement, sedinte de recuperare si inot cu antrenor personal, etc.

Clubul Atack Team administreaza cel mai modern bazin de inot. Bazinul scolii 190 se afla in sectorul 4 in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, si este acum disponibil publicului.

Mai mult despre bazinul din sectorul 4

Preturi bazin sector 4

Scroll to Top