Un nou bazin in sectorul 2

Bazin de inot Scoala Gimnaziala nr.25

Un nou bazin de înot urmeaza sa fie deschis, în Capitala, la scoala Gimnaziala nr. 25 din cartierul Colentina. Lucrarile de amenajare se apropie de final.

Bazinul de înot de la scoala 25 din Colentina a fost finalizat în septembrie 2015, însa de atunci sta închis. Acesta a fost facut de Compania Nationala de Investitii, apoi predat Primariei Sectorului 2, care administreaza scoala, pentru a fi folosit de elevi si de locuitorii din zona, dar deschiderea s-a lasat asteptata. Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, spunea ca bazinul nu a putut fi deschis deoarece au fost probleme cu receptia si cu obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu.

Noul bazin de înot de la scoala Gimnaziala nr. 25 din Colentina Sectorul 2 este ridicat într-o cladire monovolum, care adaposteste, atât sala bazinului cât si spatiile auxiliare si cele tehnice. Cladirea este acoperita  cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale bazinului.

La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate necesare bunei functionarii a bazinului. La etaj este sala bazinului care are cinci culoare pentru înot, fiecare cu latimea de 2,5 metri, fiecare culoar având si blockstarturi cu o înaltime de 40 de centimetri. Aici poti gasi mai multe informatii despre bazinul scolii gimnaziale nr.25

Mai multe informatii preturile si programul bazinului scolii 25 gasiti pe siteul clubului care administreaza aceasta locatie: Club Sportiv Atack Team

Scroll to Top