Bazin de inot in Berceni

Top bazine pentru cursuri de inot

Top bazine pentru cursuri de inot

La ce bazin mergem sa invatam sa inotam in Bucuresti? Aflam care sunt locatiile in care gasim cea mai buna calitate si temperatura a apei. Vedem unde putem lua cursuri de inot, si, mai ales, descoperim unde se afla locatiile respective.

1. Bazinele clubului Atack Team

Este singurul club de inot care ajuta la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale si fizice, incurajand comunicarea prin sport. Clubul are o vechime de peste 10 ani.
Desi acest club nu se bazeaza in mod special pe performanta sportivilor, detine numeroase locatii cu servicii diverse si raport calitate-pret excelent, reusind sa ofere copiilor talentati sansa de a ajunge departe si de a face performanta pe baza muncii lor, nu pe baza puterii financiare. In anumite perioade clubul de inot promoveaza si ofera in parteneriat cu primaria municipiului Bucuresti, cursuri de inot gratuite pentru copiii care nu stiu sa inoate, sustinand in aceelasi timp copiii cu sanse de a face performanta prin ore de antrenament gratuite. Pe masura ce trec de cursurile de initiere inot si  perfectionare, copiii cu potential sunt selectati in grupele de performanta primind asistenta in acest sens si ore de inot aditionale la preturi reduse.

2. Bazinele de inot ale clubului Navi – Aqua Team

Cu siguranta cel mai performant club de inot pentru copii din Romania. Clubul are o vechime de peste 10 ani reusind sa dea o sansa reala tuturor celor care vor sa invete, sa reuseasca si sa evolueze. Ca si performanta, acesta este clubul cu cele mai multe trofee, cupe si recorduri nationale doborate. Cel mai bun club de inot pentru copii din toate cluburile din Romania. Private si de stat.

3. Bazinele Aqua Sport

Clubul antreneaza peste 300 de copii in grupele de performanta! Acesti copii sunt viitorii campioni ai Romaniei la natatie! „Scoala, teme, bazin, joaca, antrenamente, odihna, scoala, teme, bazin, antrenamente, odihna si iar si iar de la capat, in fiecare zi. Poate pentru unii inseamna rutina, dar pentru ei si pentru noi inseamna mai mult de atat, inseamna disciplina. Caci asa arata vietile campionilor, pentru care televizorul si jocurile pe calculator in timpul saptamanii au devenit o amintire indepartata. E un schimb sanatos pe care aleg sa il faca bucurosi in fiecare zi si asta doar pentru a se autodepasi, pentru a se perfectiona.”

4. Bazinul Daimon Club

Daimon Club Summer Pool se afla intr-o zona verde din Parcul Tineretului, langa Sala Polivalenta. Clubul este un loc in care va puteti retrage in zilele calduroase, iar organizatorii promit ca veti avea parte de distractie, cocktail-uri, plaja, o piscina spatioasa si multa voie buna. Piscina este deschisa de luni pana duminica, de la 9:00 la 19:00.

5. Baznul de inot de la Viva Sport

Este un club care are o piscina interioara semi-olimpica, un bazin destinat cursurilor de “Aqua gym” si un bazin “Aqua bebe” si jacuzzi. Piscina interioara semi-olimpica masoara 25 de metri lungime si 11 metri latime si are 5 culoare de inot cu o adancime care variaza de la 1,3m pana la 1,8m.

6. Bazinul de inot C.S Dinamo Bucuresti

Ca si istorie si vechime acest club cu siguranta ar putea fi pe primul loc. C.S Dinamo Bucuresti pune la dispozitie doua bazine. Unul este descoperit care se inchide la jumatatea lunii septembrie si este deschis pe perioada verii si unul este acoperit. Bazinul “Tolea Grintescu” este deschis de luni pana vineri (10.00 – 20.00) si sambata (09.00 – 13.00). Bazinul de la Dinamo este ceva mai scump decat cel de la Steaua datorita zonei mult mai accesibile

7. Bazinul de inot Steaua

CSA Steaua pune la dispozitie bazinul de polo si natatie din Complexul Sportiv Ghencea. Varsta minima pentru cursurile de inot este 5 ani. O sedinta se desfasoara pe durata a 50 de minute, in intervalul orar 09.00 – 20.00.

8. Bazinul facultatii de medicina Carol Davila

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila este situat langa Spitalul Municipal, cartierul Cotroceni. In bazinul Facultatii de Medicina se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti. Acesta e locul potrivit pentru tine daca esti in cautare de relaxare in timp ce faci si putina miscare.

9. Bazinul de la Scoala nr.25

Bazinul scolii nr.25 este situat in sectorul 2, in apropierea mall-ului Veranda, cartierul Colentina. In acest bazin aflat in apropierea statiei de meotru Obor se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti.

10. Bazinul de la Bery fitness & spa

Bery fitnes&spa se afla pe Starda Elev Stefanescu Stefan, nr. 66, sector 2, iar bazinul de inot de la parter are o suprafata de 25×6 metri si o adancime cuprinsa intre 1.35 si 1.65 metri.

Doresti sa adaugi o noua locatie?
Ofera-ne mai multe informatii prin formular:

  Numele bazinului / clubului:*

  Localizarea bazinului:*(adresa exacta: Strada, nr, sector)

  Persoana de contact:*
  (Puteti fi anonim, folositi: "receptie")

  Email pentru clienti:*
  (atentie, acest email va fi public)

  Telefon pentru clienti:*
  (acest numar va fi public)

  Abonamente oferite (oferta):
  (ex: initiere inot (250 lei), agrement inot (200 lei)

  Daca exista; site / facebook:

  Poze cu bazinul / echipa /antrenorul:

  Mai multe informatii despre bazin(lungime, latime, temperatura, preturi etc):

  Scroll to Top