Redeschiderea Bazinului Olimpia – Cursuri inot copii

Intr-un moment de bucurie si anticipare, Bazinul Olimpia isi redeschide usile dupa o renovare minutioasa, pregatindu-se sa primeasca copiii din comunitatea noastra pentru a invata si a se bucura de minunata lume a inotului. Aceasta renovatie a transformat locul intr-un paradis apei, iar acum suntem mandri sa oferim cursuri de inot pentru copii la nivel de grup, in cadrul unui mediu sigur si modern.

Un Nou Inceput pentru Bazinul Olimpia

Dupa luni de munca asidua, Bazinul Olimpia a fost transformat intr-un loc care reflecta standardele cele mai inalte de calitate si siguranta. Apa este cristalina, vestiarele sunt proaspat renovate, iar atmosfera este una prietenoasa si plina de entuziasm. Suntem bucurosi sa va invitam pe voi si pe copiii vostri sa experimentati aceasta schimbare extraordinara si sa va alaturati noua in calatoria catre inot.

Cursuri de Inot pentru Copii – O Abordare la Nivel de Grup

Unul dintre aspectele cele mai importante ale renovarii a fost dezvoltarea unor programe de curs pentru copii la nivel de grup. Aceste cursuri permit copiilor sa invete si sa progreseze impreuna, ceea ce adauga un element social si distractiv in procesul de invatare a inotului. Iata cateva dintre aspectele principale ale programelor noastre:

Grupuri de Varsta si Niveluri de Competenta

Cursurile noastre sunt organizate in functie de grupuri de varsta si niveluri de competenta, astfel incat fiecare copil sa primeasca instructiuni adecvate nevoilor si abilitatilor lor. Indiferent daca copilul este la prima experienta in apa sau doreste sa isi perfectioneze tehnicile, avem un program adecvat.

Instructori Profesionisti

Instructorii nostri sunt instruiti sa lucreze cu copiii si sa le ofere indrumare si asistenta intr-un mod motivant si in siguranta. Ei inteleg importanta increderii si rabdarii in procesul de invatare a inotului si sunt dedicati progresului fiecarui copil.

Programe Educativ si Siguranta in Apa

La Bazinul Olimpia, ne preocupam de educatia si siguranta copiilor in apa. Pe langa inotul propriu-zis, oferim lectii privind siguranta in apa, astfel incat copiii sa invete sa se comporte responsabil in jurul apei.

Experienta in Inot – Nu Doar Cursuri

Noi vedem invatarea inotului ca pe o experienta mai mare decat doar cursuri. Suntem aici pentru a ajuta copiii sa dezvolte incredere, disciplina si sa se simta bine in apa. In plus, inotul este o activitate fizica minunata care contribuie la sanatatea generala a copiilor.

Inscrieti-va Acum!

Acum este momentul perfect pentru a va inscrie copilul la cursurile noastre de inot. Aceasta este o oportunitate unica de a face primii pasi spre stapanirea apei si de a dezvolta o pasiune pentru inot. Impreuna cu copiii nostri, suntem gata sa exploram aceasta minunata aventura in lumea inotului.

Pentru mai multe informatii si pentru a va inscrie, va rugam sa ne contactati sau sa vizitati Bazinul Olimpia. Cu instructori dedicati si un mediu modern, suntem aici pentru a oferi copiilor dumneavoastra o experienta minunata si educationala in apa. Va asteptam cu bratele deschise!

Cursuri de inot la bazinul Olimpia

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de bazine de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

Un bazin de inot cu un raport foarte bun calitate-pret.

Scroll to Top