Bazin inot Steaua

Cursurile de inot din bazinul Steaua

In bazinul de inot al Clubului Steaua Bucuresti din Ghencea sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti, initiere inot, perfectionare, natatie si polo pe apa. Clubul dispune de doua bazine de inot atat pentru polo cat si pentru natatie.

Bazin de inot Steaua
Bazin de inot Steaua – in Ghencea

Clubul de inot Steaua pentru polo si natatie

Bazinele au fost inaugurate in 2012 fiind cea mai noua constructie din cadrul complexului dispunad de aparatura si instalatii de filtrare si clorurare a apei de ultima generatie. Acestea sunt bazine destinate practicarii inotului si polo pe apa atat la nivel de initere cat si performanta. Locatia este ideala pentru deservirea cartierelor din vestul Bucurestiului, vitregite pana acum de proximitatea unei facilitati pentru practicarea sporturilor in apa.

Bazinul de inot Steaua pentru polo

Bazinul de competitie pentru polo are dimensiunile de 33 × 25 metri, si o adâncime de 2,3 metri. In acest bazin se organizeaza meciurile de polo si antrenamentele. Spectatorii meciurilor de polo se pot bucura de tribuna cu 400 de locuri.

Bazinul de inot Steaua pentru natatie

Bazinul pentru antrenamentele de natatie are dimensiunile de 25 × 12,5 metri, cu o adâncime variabila între 1,2 si 1,8 metri. De asemenea, complexul are o tribuna de 400 de locuri, vestiare, sauna, si sala de pregatire fizica. Bazinul este amplasat in spatele stadionului accesul facandu-se pe drumul dintre terenurile de pregatire (consultati harta pentru orientare)

 

Localizare bazin Steaua:

Complexul Sportiv Ghencea Bucuresti;
Adresa: B-dul Ghencea nr. 45, Sector 5, Bucuresti

Inscriere la bazinul Steaua:

  Nume si prenume:*

  Adresa de email:*

  Telefon:*

  Bazinul dorit:*

  Tipul abonamentului:*

  AdultCopil

  Alte informatii necesare ?

   

  Fotografii bazin Steaua:

  Scroll to Top