Cursuri de inot iarna in Bazinul Olimpia: O Experienta Distinsa cu LCD Club

Bazinul Olimpia, in colaborare stransa cu LCD Club, reprezinta alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa inceapa sau sa-si continue calatoria in lumea fascinanta a inotului, oferind o experienta premium pe tot parcursul anului. Echipa dedicata de la LCD Club, prezenta in cadrul complexului, garanteaza lectii de inalta calitate intr-un mediu modern si prietenos, contribuind la dezvoltarea abilitatilor de inot ale participantilor.

Instructorii, bine pregatiti si pasionati, in colaborare cu Bazinul Olimpia si LCD Club, va sustin in atingerea obiectivelor de sanatate si bunastare propuse. Indiferent daca incepeti o noua calatorie in lumea inotului sau va doriti sa va perfectionati abilitatile existente, cursurile noastre sunt adaptate nevoilor individuale, oferind nu doar instruire in inot, ci si o experienta placuta si benefica pentru toti participantii.

Parteneriatul dintre Bazinul Olimpia si LCD Club se remarca prin angajamentul fata de siguranta, calitatea instruirii si crearea unei atmosfere pozitive. Astfel, Bazinul Olimpia devine locul ideal in care participantii nu doar invata sa inoate, ci si sa se dezvolte si sa se bucure de fiecare moment petrecut in apa. Prin colaborarea intre aceste doua entitati, oferim o platforma completa si dedicata pentru imbunatatirea abilitatilor de inot si incurajarea unui stil de viata activ si sanatos.

Cursuri de inot la bazinul Olimpia

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de bazine de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

Un bazin de inot cu un raport foarte bun calitate-pret.

Scroll to Top