Cursuri inot copii Ilfov – Incredere in Apa alaturi de Clubul Aqua Swim

Inotul pentru Copii in Ilfov: Calatoria catre Increderea in Apa cu Clubul Aqua Swim

Invatarea inotului este una dintre cele mai importante abilitati pentru copii. In Ilfov, Clubul Aqua Swim se ridica la inaltimea asteptarilor, oferind cursuri de inot pentru copii in trei locatii exceptionale: bazinul din Pipera, bazinul din Otopeni si piscina descoperita din Snagov Plaza. Aceste cursuri au fost concepute pentru a oferi copiilor o experienta educativa, distractiva si sigura in apa.

1. Bazinul din Pipera:

Bazinul din Pipera este una dintre locatiile de top ale Clubului Aqua Swim din Ilfov. Cu facilitati moderne si o echipa de instructori experimentati, acesta ofera copiilor un mediu ideal pentru dezvoltarea abilitatilor de inot. Copiii de toate varstele pot sa invete si sa se distreze in apa acestui bazin bine intretinut.

2. Bazinul din Otopeni:

Aflat la Complexul de Natatie din Otopeni, bazinul ofera cursuri de inot pentru copii intr-un mediu care incurajeaza increderea si dezvoltarea abilitatilor. Instructorii profesionisti si programul bine structurat fac din acest bazin un loc ideal pentru cei mici sa dobandeasca abilitati in apa.

3. Piscina Descoperita din Snagov Plaza:

Piscina descoperita din Snagov Plaza este o oportunitate unica pentru copii sa isi dezvolte abilitatile de inot in aer liber. Cu un mediu relaxant si instructori dedicati, copiii pot sa inoate si sa se bucure de soare in timp ce dobandesc incredere in apa.

Ce face Clubul Aqua Swim special:

– Instruire de Calitate: Clubul Aqua Swim se mandreste cu instructorii sai profesionisti si bine pregatiti, care sunt dedicati sa ofere copiilor cea mai buna instruire posibila in domeniul inotului.

– Program Flexibil: Clubul ofera programe flexibile care se pot adapta la orarul copiilor si la nivelul lor de experienta in inot.

– Siguranta pe primul loc: Siguranta este o prioritate de top pentru Clubul Aqua Swim. Fiecare lectie este planificata astfel incat sa se asigure ca copiii invata sa se simta confortabil si in siguranta in apa.

– Dezvoltarea Abilitatilor pentru Viata: Invatand sa inoate, copiii dezvolta nu doar abilitati acvatice, ci si incredere in sine, disciplina si capacitatea de a face fata situatiilor de apa intr-un mod responsabil.

– Distractie Garantata: La Clubul Aqua Swim, invatarea inotului este o experienta distractiva si educativa. Copiii se bucura de fiecare moment petrecut in apa si isi fac noi prieteni in timp ce exploreaza lumea subacvatica.

Inregistrati-va acum copiii la cursurile de inot pentru copii oferite de Clubul Aqua Swim in Ilfov si urmariti cum acestia isi dezvolta abilitatile in apa si dobandesc incredere in sine intr-un mediu sigur si distractiv. Fiecare lectie este o calatorie catre increderea in apa si spre un viitor plin de aventuri acvatice.

In zona de nord a capitalei, exista un complex nou inaugurat cu o capacitate de 2.797 locuri pentru spectatori, vestiare pentru sportivi, săli de forţă, săli metodice, saune, cabinet medical, sală de conferinţe, cabine pentru presă şi o sală de antrenament pentru sportivii de la sărituri cu înălţime de 6m.

Bazinul de inot Otopeni

Rating:
5/5

Clubul organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti intr-o locatie premium din Otopeni. Complexul Sportiv de Natatie Otopeni cuprinde:

  • Un bazin olimpic de înot (25 x 50 m, cu adâncime variabilă 2-3 m);

  • Un bazin olimpic de sărituri (21 x 25 m, cu adâncime variabilă 3.5-5 m);

 

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Complexul Olimpic de Natație din Otopeni a fost inaugurat în luna martie 2021.

Complexul din Otopeni are o capacitate de 2.797 locuri pentru spectatori, vestiare pentru sportivi, săli de forţă, săli metodice, saune, cabinet medical, sală de conferinţe, cabine pentru presă şi o sală de antrenament pentru sportivii de la sărituri cu înălţime de 6m.

Bazin inot Otopeni pentru cursuri inot
Bazin inot Otopeni pentru cursuri inot

Un bazin de inot va fi dedicat publicului pentru cursuri de inot cu copiii la nivel de grup sau in regim personal indiferent de nivelul acestora. In curand se vor organiza ore de initiere inot, perfectionare si performanta in natatie si polo pe apa.

Ce curprinde Complexul Olimpic de Natație Otopeni:

  • un bazin olimpic de înot (25 x 51.25 m, cu adâncime variabilă);

  • un bazin olimpic de sărituri (21 x 25 m, cu adâncime variabilă 3.5-5 m);

  • un bazin de antrenament (15 x 25 m, cu adâncime variabilă H = 1.36-1.81 m);

  • un bazin de iniţiere şi recuperare (7 x 12 m, cu adâncime 1.2 m);

  • un bazin de iniţiere şi recuperare (6 x 12 m, cu adâncime 1.2 m);

  • un bazin de iniţiere şi recuperare cu formă semicirculară (5 x 9.80 m, cu adâncime 0.6 m).

Cursuri inot copii Ilfov – Incredere in Apa alaturi de Clubul Aqua Swim

Inotul pentru Copii in Ilfov: Calatoria catre Increderea in Apa cu Clubul Aqua Swim Invatarea inotului este una dintre cele mai importante abilitati pentru copii. In Ilfov, Clubul Aqua Swim se ridica la inaltimea asteptarilor, oferind cursuri de inot pentru copii in trei locatii exceptionale: bazinul din Pipera, bazinul din Otopeni si piscina descoperita din

Despre bazin »

Piscina de inot in Baneasa

Piscina de inot in Baneasa Piscina de inot din Baneasa se afla in incinta hotelului Phoenicia fiind situata in zona de nord a capitalei, in apropierea celor doua aeroporturi: Baneasa, Mogosoaia si Otopeni,  dar si a celor mai importante centre de afaceri din Bucuresti precum Mall-ul Baneasa. Hotelul Phoencia se numara printre cele mai mari hoteluri din Romania iar piscina acestuia este una

Despre bazin »

Descoperă bazinul de inot din Snagov

Rating:
5/5
Aflată într-o locație strategică pe Șoseaua București-Ploiești, Dn-1, Intersecția Snagov, Nr.129, Tâncăbești, această destinație unică întruchipează spațiul perfect pentru copii de toate vârstele să își îmbunătățească abilitățile acvatice în cadrul unui bazin de înot sigur și confortabil.Fiecare lecție de înot în bazinul de înot de la Snagov Plaza Pool aduce cu sine o oportunitate captivantă de explorare și învățare. Cu instruire atentă și ghidare de la profesioniști experimentați, copiii pot câștiga încredere în apă și pot dezvolta abilitățile de înot într-un mediu relaxant și plin de distracție. Bazinul de înot este amenajat pentru a oferi o experiență de învățare stimulativă și securizată, în care copiii pot descoperi plăcerea de a învăța să înoate într-un mediu controlat și prietenos.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Scroll to Top